Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kérdéssel fordulok hozzáto...

Egy kérdéssel fordulok hozzátok? Mért van az hogy sokszor mikor alszok vagy esetleg még nem aludtam el olyan mintha valami (DÉMON) mászna rajtam?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon sokszor de sokszor előfordult hogy álmomba éreztem hogy valami mászik rajtam ami elnyom és nem tudok felkelni erős mély állom nem tudnám le írni hányszor fordult már elő velem!

Viszont az éjjel valósággá vált, legalább is úgy érzem:

Akkor kezdjük úgy hogy nem tudtam el aludni csak feküdtem az ágyon NYITOTT szemel és egyszer csak azt éreztem hogy nagyon gyorsan akar lenyomni az állom olyan mintha altatót lőttek volna belém de nem, csak azt éreztem hogy a lábamtól felfele valami nagy.... nem tudom mi mászik és ahogy mászik az alvás nyom el, nem tudom hogyan fejezem ki ennél jobban.... És aztán mikor rajtam mászót nagyon valóságos volt szinte biztos vagyok hogy nem álom volt! Csak azt éreztem hogy bármennyire is fel akarok kelni nem tudok megmozdulni se, nagyon szeretném ha megtudnám mi az ami engem akar és nem kevés ideje...... Várom a válaszaitokat!

2014. okt. 12. 09:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igazad van! Sajnos nagyon rósz érzés még jó hogy nem sokáig tart! Viszont az a legrosszabb hogy akaratod ellenére sem mozdul a tested hiába akarod mozgatni! Pl az este nagyon rossz érzés volt hogy képzeld azt hogy nem vagy el alva és valami kifejthetettlen érzés kap el és ellent akarsz állni de nem tudsz! Elsőben még éreztem hogy valami mély érzések támadnak le ébren voltam és nyitott szemmel elsőben 2szer is fel emeltem a fejemet hogy mi lehet mert még nem fordult elő velem hogy éber módban elkapjon! Na szóval felemeltem 2 szer is a fejem és megint csak jött az érzés harmadszóra is felemeltem a fejem ki akartam menni pisilni de már nem ment mert jött amit nem vártam egyből vissza ejtettem a fejem és már nem tudtam mozdulni éreztem a takarom a lábamtól felfelé valami közeledik és mozdul a takarom rajtam és a lábamon mintha valami mászna felfelé de mozdulni nem tudtam egyáltalán aztán elmondtam egy imát és éreztem ahogy érek az ima végére nem megyek semmire vele aztán kimondtam a szót ISTENEM HA LÉTEZEL AKKOR SEGÍTS, ekkor éreztem hogy újra tudom mozgatni a lábam és mindenem, végre elmúlt a rósz érzés..... Sokszor fordult ilyen már velem ellő eleinte csak azt hittem tényleg egy hülye állom de most már tudom hogy nem az egy olyan valami ami mással is előfordult már és akivel nem fordult elő az azt gondolná hogy bolond vagyok de persze nem ezért is nem beszélek róla senkinek mert értelme nincs! Viszont tartok attól hogy talán rosszabb is lehet ez a valami de remélem nem!
2014. okt. 12. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Nincs itt semmilyen démon. Egyszerűen valamilyen alvási zavarod van. Az emberi test alváskor, mély alváskor, amikor álmodunk, leblokkolja a végtagokat, nem véletlenül. Azért, hogy ne sérüljünk meg. Ha azt álmodod, hogy szaladsz, vagy verekedsz valakivel, akkor a valóságban is kapálóznál az ágyban, ezzel sérülést okozva vagy magadnak, vagy annak, aki melletted alszik.

Az agyad valamiért felébred az alvásból, tudatodnál leszel pont abban az alvási szakaszban, amikor a tested mozgása blokkolva van. Tessék szépen megnyugodni, elmenni először a háziorvoshoz, ő majd ad tanácsokat, beutalót egy szakrendelésre.

Amiről egyébként írsz, az a lidércnyomás. Régen is volt olyan ember, aki ebben szenvedett rendszeresen, illetve mindenkivel előfordul olykor-olykor. Azért nevezik lidércnyomásnak, mert mikor felébredsz, nyomást érzel a mellkasodon, nem tudsz megmozdulni. Régi emberek úgy írták le, mintha egy démon, egy lidérc a mellkasukon ülne.

2014. okt. 12. 10:56
 13/17 homo ludensz ***** válasza:

Legközelebb ha jön a mászó-valami és imádkozol ne feltételes módban mond hogy Istenem ha létezel...

Erős hittel megszabadulsz a mozdulatlanság béklyójától hiszen még a "ha Létezel" is valamit segített rajtad.

2014. okt. 12. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:
és egy magyar nyelvtan tanár sem ártana a szipológus mellé...
2014. okt. 12. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdez: álom, álom, álom, álom, álom. EGY L.

helyesírási 10 másodperces bejelentésünket olvasták, kedves nézőink.

2014. okt. 12. 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy írják, ez alvásparalízis.

Amúgy inkább a 4-eshez hasonló borzalmasan tudatlan, tájékozatlan, sötét, buta embereket nem szabadna engedni szabadon járkálni.

2014. okt. 12. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Aha, nem én képzelek mindenféle "démonokat" meg szellemeket magam köré. Le kellene állni a drogokkal cukorka...
2014. okt. 12. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!