Mi az ami igazán egyedi benned?
Figyelt kérdés
külsőleg és belsőleg is :)2010. márc. 4. 15:26
21/27 anonim válasza:
bennem az az egyedi, hogy önmagam vagyok, és nem más.
lehetséges, hogy azonos valakiével az ízlésem, de nem az az ember miatt szeretem én is ugyanazt, hanem mert nekem az tetszik, és ezek vonatkoznak a külsőségeimre és belső énemre egyaránt.
üdv
25/F
22/27 anonim válasza:
Külsőleg..5 anyajegy van az arcomon "nyil formájában" vagyis majdnem minddd egymás mellett..:D mindenki azt hiszi h rajzolva van ..még a fényképész is azthitte xDD
Meg nagyok a szemeim *.*
Belsőleg.. kedves..segitőkész...barátságos,megbizó vok,amit általában elég sokan kihasználnak :(
24/27 anonim válasza:
A vállamon meg a karomon annyi anyajegy van mint egy csillagkép, belsőleg meg egészséges a májam XD na jó. Jó kedvre tudom deríteni a barátnőimet ha szomorúak. 15/L
26/27 anonim válasza:
Hát, én vagyok az egyetlen és megismételhetetlen Medvedisznóember.
27/27 anonim válasza:
külsőleg: szövetkabát+bakancs, egy grafikus barátom tervez nekem pólókat, pirosas a szemem
belsőleg: mindenkivel jóban vagyok, még aki utál, az is valahol a szíve mélyén szeret:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!