Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az ami igazán egyedi benned?

Mi az ami igazán egyedi benned?

Figyelt kérdés
külsőleg és belsőleg is :)
2010. márc. 4. 15:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Murphy egy Eddie
2010. márc. 4. 16:06
 2/27 anonim ***** válasza:
76%

külsőleg: sárga szemem van.

belsőleg: ?

2010. márc. 4. 16:54
 3/27 anonim ***** válasza:
75%

Külsőleg: ha nevetek, az arcomon két oldalt megjelenik egy-egy kis bemélyedés, vmint a jobb alkaromon van egy seb, amire mki azt hiszi, hogy megpróbáltam felvágni az ereimet. Szerintem ez vicces. :D

Belsőleg: hmm... Na hallod, megfogtál. :) Ezt igazából az ismerőseimtől kellene megkérdezni, de talán az, hogy mindig tudom mi a másik problmája, és tudok neki segíteni. Ez tényleg igaz, sokszor fordulnak hozzám, még olyanok is, akiket nem igazán ismerek. :) Azt mondják, jó tanácsokat adok!

15L

2010. márc. 4. 17:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

külsőleg: a hüvelykujjamnál van vmi csont vagy porc amit tudok mozgatni. és mindenki utálja nézni :D. pedig nem is fáj. :)

belsőleg: állítólag jó a fantáziám meg jó a felfogásom. bár nemtom...

2010. márc. 4. 19:40
 5/27 A kérdező kommentje:
Nah! az jó dolog :D
2010. márc. 4. 19:41
 6/27 anonim ***** válasza:
17:08-as vagyok. Jah, a fantáziámat már nekem is dicsérték.:) Szeretek is írni.^^
2010. márc. 4. 22:02
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg: Mindíg úgy jelenek meg, ahogy nekem tetszik és tök leszarom mások véleményét. Pl. kb hátam közepéig ér a hajam, pedig nem vagyok semmilyen szubkultúra rész, pl rocker vagy hasonló. Ha úgy tetszik, bozontosan szétáll a hajam, máskor meg be van fonva, vagy lófarokban van és ismét nem érdekel, hogy ez kinek mennyire nem tetszik. :D

Ezen felül imádom a vöröset. A szombámat vörösre festettem, a melegítőm vörös, még a cipőfűzőm is. Ja és ezenkívül egy hatajtós szekrény vagyok. :D

Belsőleg: Míg a nagy átlag mindenben a külsőt nézi, emberekben, tárgyakban, egyebekben - én szeretek belelátni a dolgokba, mögéjük látni. Ez legfőképp az emberekre igaz. Ha valamit gondolok, azt meg is mondom kerek perec az illető szemébe, nem ám a háta mögött, mint sokan. Szeretek segíteni ha tudok, de rettentően idegesít ha valamit huszadszorra sem értenek meg. Gyűlölöm ha megdícsérnek valamiért. Csak egymagamban vagyok igazán önmagam, társaságban úgy érzem, vissza kell fognom magam kicsit és ez nagyon rossz érzés.

Nesze neked önértékelés... :D

19/F

2010. márc. 5. 04:00
 8/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy valójában nem létezem.
2010. márc. 5. 11:09
 9/27 A kérdező kommentje:
ne nézzetek le! és lécci ne genyózzatok... me nekem ami tényleg nagyon egyedi bennem külsőleg h direkt minden nap felemás zoknit hordok >.< XD de nem olyat h pl pöttyös bokazokni+csíkos térdzokni. hanem csíkos-csíkos zokni *.*
2010. márc. 5. 17:48
 10/27 anonim ***** válasza:
64%

Külső.. Hát ez nem tudom mennyire nem is külső sztem d ekur*va jól moonwalkozok és a többi jacko mozgást jól csinálom és mindig ezzel szórakozok egész nap :D +

Hatalmasak a szemeim OO ..XD

Izé. Neon citromsárga és neon pink csőgatyát hordok ami a mi sulinkba elég feltünő XD + neon kék kardigán szval hát értitek :D

Belső: Fantáziám az nekem is van :D

Mindekit megtudok röhögtetni még ha sír is akkor is fel tudom vidítani...

Nagyon jó verseket írok + freestyle-zok XD

/Bár ezt se tudom hogy mennyire belső /

Hát ennyi XDD

2010. márc. 5. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!