Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolnál kézzel készített...

Vásárolnál kézzel készített karkötőket, nyakláncokat, kulcstartókat? (gyöngyből) Mennyit áldoznál igazán egyedi darabokra? Hol vettél ilyet és mennyiért?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok mennyire érdekli az embereket az ilyen
2010. máj. 10. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán,ha nagyon megtetszik. Max 1000 ft.
2010. máj. 10. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:

régebben álatkákat meg figurákat fűztem én is sokat,most már nincs türelmem hozzá,egyszerűbb megvenni

egyszerűebbeket 500,bonyoplultabbakat 2000 körül veszik meg

2010. máj. 10. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem hiszem, hogy vásárolnék, de ha mégis megtetszene egy akkor max 500Ft-ot adnék érte!
2010. máj. 10. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a gyöngyös dolgokat.Csinálj inkább swaroski köves dolgokat,azt jobban szeretik szerintem.
2010. máj. 10. 17:06
 5/6 A kérdező kommentje:

teszem az millefiori gyöngyökből (azt kb úgy kell elképzelni,mint azt a lapos,kerek,mindenféle mintájú nosztalgia nyalókát :) mennyire érdekelnének?ebből bármi minta elkészíthető(süthető gyurmából készíteném).

Illetve gyöngyszövött különböző mintájú karkötők (teszem azt egy ilyennek az anyagköltsége jó minőségben 1000 ft felett van)?

2010. máj. 10. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
linkelj be valami képet:)
2010. máj. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!