Milyen üzletekben lehet kapni olyan bizsu nyakláncokat, amiket fiúk is hordanak? Gondolok itt: Cápafog, kereszt, ilyenek.
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 00:35
1/8 anonim válasza:
Én tegnap a Westend City-ben, a C&A-ba, a New Yorker-be, és a Woodoo-ba láttam ilyeneket, és a New Yorker-be vettem is. :)
2/8 anonim válasza:
NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE!NE! NE! NE! NE! NE!
hordj keresztet a nyakadba ha nem imádkozol minden nap,és nem jársz el MINIMUM a vasárnapi misére!
legundoritóbb dolog a vallásból divatot csinálni!!
bár én muszlim vagyok,mégis erősen irritál mikor kereszt van a nyakukban,és közbe csak ugy ömlik a káromkodás a szájukból..
mi sem hordjuk a kendőt divatból.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok keresztet hordani, csak nem tudtam más példát felhozni.
Nekem egyébként egy afrika mintás medál kellene :)
2011. aug. 24. 02:57
4/8 anonim válasza:
Pólusban a Cserépvárosban vannak ilyenek.
Azért a kereszten vitatkoznék egy kicsit. Én Ankh keresztet hordok 30 éves férfiként, és azért mert hiszek a jelentésében...
Nem vallási ok!!!
5/8 moczitomi válasza:
szia. Árulok cápafogakat, ezüstfoglalatban is. üsd a keresőbe,hogy rájabőrezmegaz
7/8 anonim válasza:
[link] itt találhatsz nagyon jó férfi ékszereket, elég olcsón!
8/8 schwa válasza:
mért nem horhat keresztet aki akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!