Sorolnátok nekem ilyen játékokat? Egyedi és igazán kreatív számítógépes (PC) játékokat keresek, amelyek kitűnnek valami okból.
Igazából teljesen mindegy, hogy az adott játék milyen kategóriában van, a kikötésem csak annyi, hogy a játék kreatív legyen. Ne valami százszor lejáratott témát dolgozzon fel ismételten, hanem legyen benne újítás. Továbbá mindegy az is, hogy mennyire régi a játék - persze, lehetőleg kicsit újabbaknak örülnék -, és elsősorban nem a grafika érdekel. Szóval legyen egyedi, kreatív, zseniális. : D
[Például: Psychonauts; American McGee's Alice; World of Goo; Lylian; The Path; Monkey Island; Day of the Tentacle stb. - van még sok.]
Régebben ezen az oldalon, tettem fel egy hasonló kérdést, csak sajnos egyszerűen nem találom, pedig tele volt jobbnál jobb játékokkal.
Nekem a World of Goo a kedvencem. Amiket írtál, abból csak a Lyliant nem ismerem, de úgy néz ki jó lesz :D
Tudom ajánlani Point n Click-nek a Machinarium-ot. Gondolkozósnak a Braid-et. Ügyességinek a VVVVVV-t :D ezek nagy kedvenceim, sztem te is elleszel majd velük.
Am Alice Madness Return most jelent meg az előző hónapban..
Van még ilyen is, hogy Limbo, de ez PC-re nem jelent meg sztem
MineCraftot ajánlom én is, be lehet vele függni komolyan, én már szerencsére leszoktam róla, de tesóim még mostanában is játszanak vele :)
Köszi szépen, átnézem azokat amiket írtál.
Az Alice: Madness Returns játékkal olyan szívesen játszanék, csak sajnos kaki az én gépem hozzá... : )
imád meghallgatásra talált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!