Mi az ami igazán egyedi benned?
külső: úgy öltözök, ahogy nekem a legjobb, nem ahogy a divat diktálja. Tisztaság gyűrűt hordok. Szerintem mind külső és belső tulajdonság az, hogy lehetetlen befolyásolni. Nem aggattam teli a pofám vassal, nincs rajtam csillag, szív, kis virág tetoválás.
Belső: Másként tekintek a világra. Művész lélek vagyok! Szeretek a tökéletesre törekedni, de mégis kedvelem, ha valami hiba csúszik a számításaimba, mivel attól csak egyedibb lesz a munkám, ha van benne egy kis hiba! Mindenki próbál megváltani, mert számukra felfoghatatlan az én világ felfogásom! Sokat is vitatkozok e miatt, ezért úgy bánok az emberekkel mintha a kutyáim lennének, a suliban szinte mindenkinek kuss a neve és nem is próbálnak ellenszegülni. Mindig képes vagyok megingathatatlan érveket felhozni, amik az én igazamat támasztja alá!
Külsőleg: Az enyik szemem türkizkék, a másik a kék és a melegzöld keveréke, akkor kábé 3x annyi hajam van, mint a többieknek,és havonta annyit nő, hogy a képeken is lehet látni, kábé 10 cm.
Belsőleg meg hogy minden nap más a hangulatom, de nevetségesen más. Egyiknap marilin manson, meg miyavi, másik nagy John Williams, meg Nicholas Hooper.. És hogy mindig belenézek az emberek szemébe, ez néha idegesítő tulajdoság(mondták már) ,néha meg kedves...
külsőleg: érdekesen nő a melkasszőröm
belsőleg: röviden hülye vagyok, de viszont tanulás szempontjából okos
Külsőleg: tudom ropogtatni az ujjperceimet, nagy lapát kezem van, tudom mozgatni a fülem és az orrcimpám:D
Belső: humoros vagyok, jó bulikat (inkább csak összejövetel) tudok szervezni és mindig feldobom a hangulatot:)
14/f
Kérdezőnek...hanyadikos vagy?
Csak azért kérdezem, mert az egyik osztálytársam is pont ugyanezt csinálja:)
Bár én őt enélkül is nagyon egyéninek és kreatívnak vélem...:D
Külső: amikor mosolygok, gödröcskés az arcom, a hajam (kb kéthavonta változikXD), jobb oldalon van 2 farkasfogam (uho 34 fogam van, muhahaha!!)
Belső: hihetetlenül őszinte és megbízható vagyok, igazán lökött és hebrencs, jó a fantáziám, semmit se tanulok mégis jó jegyeim vannak (bár ez inkább adottság), óóóriási önbizalom>.<
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!