Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az ami igazán egyedi benned?

Mi az ami igazán egyedi benned?

Figyelt kérdés
külsőleg és belsőleg is :)
2010. márc. 4. 15:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17:08 -nek mosolygödörnek hívják :) nekem is van :)
2010. márc. 7. 10:34
 12/27 anonim ***** válasza:
47%

külső: úgy öltözök, ahogy nekem a legjobb, nem ahogy a divat diktálja. Tisztaság gyűrűt hordok. Szerintem mind külső és belső tulajdonság az, hogy lehetetlen befolyásolni. Nem aggattam teli a pofám vassal, nincs rajtam csillag, szív, kis virág tetoválás.

Belső: Másként tekintek a világra. Művész lélek vagyok! Szeretek a tökéletesre törekedni, de mégis kedvelem, ha valami hiba csúszik a számításaimba, mivel attól csak egyedibb lesz a munkám, ha van benne egy kis hiba! Mindenki próbál megváltani, mert számukra felfoghatatlan az én világ felfogásom! Sokat is vitatkozok e miatt, ezért úgy bánok az emberekkel mintha a kutyáim lennének, a suliban szinte mindenkinek kuss a neve és nem is próbálnak ellenszegülni. Mindig képes vagyok megingathatatlan érveket felhozni, amik az én igazamat támasztja alá!

2010. márc. 7. 13:06
 13/27 anonim ***** válasza:

Külsőleg: Az enyik szemem türkizkék, a másik a kék és a melegzöld keveréke, akkor kábé 3x annyi hajam van, mint a többieknek,és havonta annyit nő, hogy a képeken is lehet látni, kábé 10 cm.

Belsőleg meg hogy minden nap más a hangulatom, de nevetségesen más. Egyiknap marilin manson, meg miyavi, másik nagy John Williams, meg Nicholas Hooper.. És hogy mindig belenézek az emberek szemébe, ez néha idegesítő tulajdoság(mondták már) ,néha meg kedves...

2010. márc. 7. 17:20
 14/27 anonim ***** válasza:
17:20-as vagyok, : UTÁLOM HA VALAKI DIVATEMBER, ÉS NINCS EGYEDISÉGE: MÁR AZT IS UTÁLOM? HA VALAKI ikszdé-t használ msn-en.
2010. márc. 7. 17:23
 15/27 anonim ***** válasza:
külsőleg..hát talán az hogy képtelen vagyok normális felöltöznixD belsőleg meg...nemtom elég filozofikus természetem van...
2010. márc. 7. 18:01
 16/27 anonim ***** válasza:
grüberli
2010. márc. 7. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:

külsőleg: érdekesen nő a melkasszőröm

belsőleg: röviden hülye vagyok, de viszont tanulás szempontjából okos

2010. márc. 7. 21:55
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

Külsőleg: tudom ropogtatni az ujjperceimet, nagy lapát kezem van, tudom mozgatni a fülem és az orrcimpám:D

Belső: humoros vagyok, jó bulikat (inkább csak összejövetel) tudok szervezni és mindig feldobom a hangulatot:)

14/f

2010. márc. 8. 09:17
 19/27 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek...hanyadikos vagy?

Csak azért kérdezem, mert az egyik osztálytársam is pont ugyanezt csinálja:)

Bár én őt enélkül is nagyon egyéninek és kreatívnak vélem...:D

2010. márc. 8. 12:50
 20/27 anonim ***** válasza:

Külső: amikor mosolygok, gödröcskés az arcom, a hajam (kb kéthavonta változikXD), jobb oldalon van 2 farkasfogam (uho 34 fogam van, muhahaha!!)

Belső: hihetetlenül őszinte és megbízható vagyok, igazán lökött és hebrencs, jó a fantáziám, semmit se tanulok mégis jó jegyeim vannak (bár ez inkább adottság), óóóriási önbizalom>.<

17L

2010. márc. 8. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!