Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti nem irigylitek azokat a...

Ti nem irigylitek azokat a tiniket, akiknek gazdagok a szüleik?

Figyelt kérdés

Naponta olvasni itt olyan kérdéseket, hogy a tinilány hétvégente külföldön vásárol, ebben a hónapban csak 200 ezret költhetett ruhákra, jajj, most mi lesz.

Ha visszagondolok a tinikoromra, máról holnapra éltünk, fizikai és lelki terrorban a dolgozni nem akaró, otthon unatkozó apukám miatt, és vidéken 6 éven át egyszer se jött össze a diákmunka.

Nem tudtam egyetemet végezni, mivel nem voltak adottak a körülmények. Most külföldön dolgozom, megélek, de nem szórhatom.

Néha belegondolok, és annyira bánt, hogy nem ártottam soha senkinek, mégis bántalmaztak, szegény voltam, beteg vagyok, ki tudja, mi vár még rám. Most megint nyugtatókkal tudok csak dolgozni

L

2015. máj. 27. 20:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem. Amelyik állandóan ilyeneken nyafog, hogy jajjj nem vehette meg azt a pólót 50 ezerért azokat főleg nem. Nem élek gazdag családban, hála annak a bizonyos deviza hiteles ügynek, de szerencsére nem is vagyunk szegények. És ez így teljesen oké nekem. Legalább megtanulok értelmesen gazdálkodni a pénzemmel, és ha egyszer netán iszonyat gazdag leszek, nem szórom el felesleges dolgokra egy-két év alatt...
2015. máj. 31. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!