Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért parázok mindenen?

Miért parázok mindenen?

Figyelt kérdés
Mindig parázok olyan dolgokon amin nem kéne szerintem ezt örökölhettem anyámtól. Legyen az egy felelés, előadás, felolvasás. Mindig attól félek mi lesz ha?? Előtte fejben lezavarom de ha oda kerül a sor mindig elkezdek parázni. Pedig tudom hogy úgy csak rosszabb lesz. Mit tudnék tenni ez ellen?

2015. máj. 3. 19:10
 1/1 anonim válasza:
Szia, ugyan ez volt a problémám olyan színten hogy feleléskor elhánytam magam, egyszerűen nem ment, de volt egy úgynevezett diákparlament ahol idegenek előtt beszéltem mikrofonba is mindenki engem bámult de úgy voltam hogy ha leégek sem baj mert nem ismernek és nem volt semmi baj utána meg már mindenhol merek beszélni pl: az egész suli előtt elmeséltem ezt az élményt, megjött az önbizalmam,
2015. máj. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!