Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért sírok mindenen?

Miért sírok mindenen?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta történik ez velem, hogy akármilyen helyzet van, a sírás határán vagyok, és éppenhogy csak vissza tudom folytani a könnyeimet. A héten történt például, hogy a bátyámék rendesen, normálisan szóltak, hogy ne sminkeljem magam ilyen erősen(általában mindeg nagyon fekete a szemem), és elkezdtek előttem erről beszélni, én pedig majdnem elsírtam magam, pedig tényleg nem volt semmi komolyabb dolog, csak egy tanács. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy ez miért van. Ha valaki, valami olyan választ tudna adni, amivel előrébb jutok a témában, azt nagyon megköszönném.
2015. febr. 19. 20:21
 1/5 anonim válasza:
nem tudom ezzel a válasszal mennyire jutunk előbbre, de nekem is ez van sajnos :/ én arra gondoltam, hogy talán azért lehet, mert már annyi mindennel, sokszor bántottak már meg, hogy nehéz elviselni a keveset is
2015. febr. 19. 20:29
 2/5 anonim válasza:
talán így vezeted le a feszültséget. próbálj inkább dühös lenni, vagy akár csinálj magadnak egy bábút (mondjuk használt autógumit akassz fel egy fára) és püföld azt amikor úgy érzed sírnod kell. lényeg, hogy vezesd le máshogy a dolgot
2015. febr. 19. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok rá büszke, de egy ideig azzal próbáltam levezetni, hogy vágtam magam, de nem segített, inkább csak még rosszabb lett. a püfölős tippet köszönöm, lehet, hogy az valamit segíteni fog, de hát majd meglátom.
2015. febr. 19. 20:34
 4/5 anonim válasza:
szívesen. még jobb megoldás, ha sporttal vezeted le, nem is kell beiratkoznod sehova, kondi bérletet sem kell vegyél. elég, ha néha elmész futni, csinálsz egy-két felülést, fekvőtámaszt, hasonlót... így még a fiúknak is jobban fogsz tetszeni ;)
2015. febr. 19. 20:48
 5/5 anonim válasza:
nemhiszem, hogy sportal le tudná vezetni...esetleg ha akkor megy sportolni ha jönne rá a sírás...
2015. febr. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!