Miért sírok mindenen?
Szerintem ezzel baj nincs, amíg normális keretek között van. Idéznek "idegesítő szokás?"... Szerintem a környezeted így fogadott el, ahogy vagy, így szeret. Viszont lehet ha új élethelyzetbe kerülsz majd, és ott előtör ez a "szokásod" akkor nem fogják ezt olyan jó néven venni.
Vannak érzékenyebb emberek, de tudni kell, hogy mindennek hol a határa. Egy kis önkontroll. Figyelj kicsit jobban oda erre szerintem.
De amit inkább tanácsolnék, tűzd ki magad elé, hogy ha fáj is valami, ha bánt is valami, sírás helyett mosolyogj. A legnagyobb fegyver az életben a mosoly, mert az lehet hamis, és igazi.
Ha pedig sírsz is, egyedül tedd azt (jó oké 1-2 vigasz olykor jól is jön, stb stb) de kerüld ezeket a helyzeteket. Mert azzal ha sírsz a gyengepontod mutatod meg, ha pedig megmutatod, onnantól sebezhetővé válsz.
Remélem nem terhelt le nagyon a szöveg hossza. Szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!