Annyira parázok a vizsgától, hogy nem bírok tanulni?
Van egy vizsgakurzusom egyetemen, aminek most futok neki negyedszer. Eddig folyamatosan ért a kudarc és emiatt képtelen vagyok már a tanulásra koncentrálni.
Holnap lesz a vizsga, de annyira parázok, hogy nem bírok tanulni és nagyon félek, hogy megint nem fog sikerülni! Ráadásul szóbeli vizsga.
Mit tegyek, hogy valahogy megnyugodjak? Szeretnék nagyon túljutni már rajta. Most is kb 140 a pulzusom, pedig nem is ma van
Szerintem ha a kérdező azzal a tudattal tudná átnézni az egész anyagot, hogy mindent tud, ami kell, akkor nem izgulna ő sem a vizsga miatt... És ezt nem kioktatóan mondom, hanem együtt érzően, ugyanis hasonló helyzetben vagyok jelen pillanatban én is. Sajnos.
Kérdező, hacsak nem vagy valami szuper képességekkel megáldott zseni, aki még a mai nap során tökéletesen meg tud tanulni mindent, a tanulás már nem sokat tud segíteni, inkább csak még jobban felidegesít. (Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.) Az viszont tényleg fontos, hogy holnapra jól kialudd magad. Egyébként van ezen kívül még lehetőséged próbálkozni? Milyen következménye lenne annak, ha esetleg most sem sikerülne?
Mindenesetre sok sikert a holnapihoz, és nagyon szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!