Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ismerőseim/családom/barátai...

Az ismerőseim/családom/barátaim hogy viselné? L

Figyelt kérdés
Öngyilkos akarok lenni. Két éve tartom a fejemben a gondolatot. Eljött az, hogy végleg betelt a pohár... de a fent említett emberek miatt kétségek lettek bennem.. mégsem olyan könnyű megtenni, mint hittem. Pedig ha ők nem lennének, simán menne... szerintetek mit éreznének?:s 17/L
2015. ápr. 15. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez nem elég jó indok szerintem. amúgy én már megtettem volna, ha nem lennék ilyen nyúlbéla amilyen vagyok. hidd el te se vagy olyan.
2015. ápr. 15. 16:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyet tenni. Régen nekem is voltak ilyen gondolataim, azóta meg már nagyon örülök hogy nem tettem meg. Jó dolgok történtek idővel, amit akkor nem láthattam. Tudom, hogy nagyon frusztráló, de csak várni kell egy kicsit, és nem szabad ilyenen rágódni, lesz majd sokkal jobb is :)
2015. ápr. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!