Az ismerőseim/családom/barátaim hogy viselné? L
Én egy lány miatt gondoltam erre.
Butaság! Keress az életben valamit amit szeretsz!
"Bármekkora szél is kevés annak, akinenk nincs egy kiszemelt kikötője"
Miért nincs vmi normális, nagy célod, és kötöd le magadat éjjel, nappal annak a megvalósításával?
Ne a nagy kudarcok vezessék az életedet, hanem az óriási célok!
Fel a fejjel. Hullából van sok. Céltudatos, küzdő szellemből egyre kevesebb
Én azt látom, hogy azok fenyegetőznek öngyilkossággal, akik akarat-gyenge, bármilyen teljesítményre képtelen emberek. Pl. fiatalon dagadtra zabálják magukat, iskolában rosszul tanulnak, nem járnak emberek közé aztán meg csodálkoznak, hogy szar az életük. Amikor pedig szülei nevelni akarnák, akkor meg elkezdenek öngyilkossággal fenyegetőzni. Ez elég durván szemét húzás!
Ha szüleid nem utolsó lumpenek, akkor nagyon szemét dolog azon még csak gondolkodnod is, hogy vajon mit éreznének!
szerintem biztosan össze lennének törve. beszélj velük! az öngyilkosság végleges dolog, nincs belőle visszaút, nem gondolhatod meg magad. próbálj meg inkább változtatni azon, ami miatt gondolkodsz rajta.
beszélj valamelyik barátoddal vagy családtagoddal a dologról, vagy ha úgy érzed, nem tudod nekik elmondani, keress szakembert! sokszor könnyebb egy "pártatlan" idegennel beszélni ilyesmiről.
próbálj meg kimászni a rossz helyzetből, amiben vagy, hidd el, ha a családod/barátaid tudnák, min mégy keresztül, segíteni akarnának, és ha tényleg megtennéd, nagyon ki lennének akadva. valószínűleg hibáztatnák is magukat, amiért nem látták a jeleket.
akármi is a baj, mindig van kiút, ha nem is azonnal, de akár idővel. ne dobd el az életedet, jól jöhet még! :)
(a fentebbi válaszolóktól meg megkérdezném, hogy ha holnap kiderülne, hogy ez a lány megölte magát, hogy éreznétek magatokat? minden ilyen dolgot komolyan kell venni, mert nem tudhatod, hogy nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!