Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyarázzátok azt hogy a barátaim és a közeli ismerőseim közt nagyon kevésnek van csak barátnője?
A lány ismerőseim nagy részének meg van barátja pedig ugyan annyi fiúnak van valójában barátnője mint amennyi lánynak barátja.
20 év körüliek vagyunk.
Lehet hogy a tízen és huszonéves lányok nagy részének már közel 30 éves barátjuk van?
Eszembe jutott kapásból 8 ismerős akikkel az utóbbi időben találkoztam/beszéltem és közülük 3nak van barátnője.
"annyi fiúnak van valójában barátnője mint amennyi lánynak barátja. "
És mi van az 50 éves pénzemberekkel, akik 3-4 huszonéves csajt "foglalnak el"?
Én lányként pont fordítva látom a helyzetet :D
Az én ismerőseim között több a szingli lányt mint a fiút :)
Szóval ez csak nézőpont kérdése :D
Szerintem a mai világba amúgy nehéz a pártalálás.
ha pl.nem jársz el bulizni, ismerkedni vagy csak szimplán nem vagy elég rámenős.
De ez lehet csak az én véleményem :)
L/20
Érdekes, mert az én környezetemben is szinte minden fiú szingli, elleben minden lánynak van pasija, na ezt rakjátok össze!
Tényleg olyan érzésem van, mintha fiú többlet lenne a 10-20-on éves korosztályban legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!