Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel magyarázzátok azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyarázzátok azt hogy a barátaim és a közeli ismerőseim közt nagyon kevésnek van csak barátnője?

Figyelt kérdés

A lány ismerőseim nagy részének meg van barátja pedig ugyan annyi fiúnak van valójában barátnője mint amennyi lánynak barátja.

20 év körüliek vagyunk.

Lehet hogy a tízen és huszonéves lányok nagy részének már közel 30 éves barátjuk van?

Eszembe jutott kapásból 8 ismerős akikkel az utóbbi időben találkoztam/beszéltem és közülük 3nak van barátnője.

2012. dec. 30. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:

"annyi fiúnak van valójában barátnője mint amennyi lánynak barátja. "

És mi van az 50 éves pénzemberekkel, akik 3-4 huszonéves csajt "foglalnak el"?

2012. dec. 30. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Illetve vannak prostik is, több női prosti van, mint hím, ugye a prostinak nincs barátja, csak a futtatója, akire jut 10-20 lány. Tehát ennyi szóló férfi van pluszba, amúgy is asszem 106 férfire jut 100 nő ebben a korosztályban.
2012. dec. 30. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
És te kire jutsz?
2012. dec. 30. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsük el, hogy a 50 alatti korosztályban férfitöbblet van...
2012. dec. 30. 19:20
 5/8 anonim válasza:

Én lányként pont fordítva látom a helyzetet :D

Az én ismerőseim között több a szingli lányt mint a fiút :)

Szóval ez csak nézőpont kérdése :D

Szerintem a mai világba amúgy nehéz a pártalálás.

ha pl.nem jársz el bulizni, ismerkedni vagy csak szimplán nem vagy elég rámenős.

De ez lehet csak az én véleményem :)

L/20

2012. dec. 30. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval ők nem járnak el bulizni, ismerkedni és csak szimplán nem is elég rámenősek?
2012. dec. 30. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert az én környezetemben is szinte minden fiú szingli, elleben minden lánynak van pasija, na ezt rakjátok össze!

Tényleg olyan érzésem van, mintha fiú többlet lenne a 10-20-on éves korosztályban legalábbis.

2012. dec. 30. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
2012. dec. 31. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!