Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam? Középkorú nő vagyok. Az ismerőseim kedves, jó embernek tartanak. Barátaim nincsenek, csak akkor kerülnek elő, ha valami gondjuk van.
Talán lehetne tartásod, büszkeséged, és nem kéne mindig visszafogni. Inkább keress másvalakit társkeresőn. A barátok kérdése tényleg nehéz, én még nem vagyok középkorú, mégsincsenek nekem sem közeli barátaim, pedig tényleg nem rajtam múlik, csak valahogy majdnem mindenki "elkurvul" és már nem tartja értéknek a barátságokat, illetve érdekkapcsolatokként kezdik el kezelni. Ugyanakkor lehet hogy te is elhanyagoltad a barátaidat amikor kapcsolatban voltál.. ez szokott lenni a fő ok.
36f
Tudom, hogy a legtöbb alkalmit keres, de a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, mert csak szelektálniuk kell a megannyi kezdeményezőből. Ügyesen kell válogatni :)
Ha te is hanyagoltad a barátaidat, akkor te se csodálkozz, hogy nincs igaz barátod már. Én se sose szívleltem az érdekbarátságokat ami abban merül ki hogy midig csak lelki szemetesládának használjanak. Ez kihasználás.
Hagyd ezt a társkeresős dolgot, csupa pszichopata - a nők nagy része biztosan, de ahogy hallom a pasik is.
Olyan netes helyen próbálkozz, ahol nem a társkeresés a cél, csak valami eszmecsere folyik, névvel, arccal.
Vannak mindenféle ismeretterjesztő programok, ott sok ember van.
Na akarj társat találni - főleg ne azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!