Hol tudnék lányokkal ismerkedni, ha nincsenek olyan ismerőseim, akik szórakozóhelyekre járnak, az ismerősi körömben meg nem sok van?
Nem szoktam szórakozóhelyekre járni, inkább az olcsóbb, beülős helyeket kedvelem/kedveljük. Nincs olyan közeli ismerősöm, aki szórakozóhelyekre jár, A baráti körömben meg kevés lány van, és aki van, az is kapcsolatban van. Az utcán ismerkedésre pedig nem vevők a lányok, kivéve ha jól néz ki az ember. Hol tudnék akkor csajozni?
Egyébként budapesti vagyok

Az öltözködésemmel, és az alkatommal nincs baj, új hajat most fogok csinálni.
A hozzáállásommal nincs baj, viszont kevés tapasztalatom van. Nem félek odamenni a lányokhoz, oda merek menni, csak nem tudom, hogy mivel kezdjem, hogyan nyissak. Fogalmam nincs, hogyan nyissak.
Szemezgetni sajnos nem nagyon szoktak velem.

Milyen az alkatod? Nos szerintem a nők a kigyúrtabb pasikat szeretik, szóval járj konditerembe! ;) És ott lehet találsz nőt is, mivel azok is járnak... Az már egy jó pont ha lát ott, ebben biztos vagyok, ráadásul az izom se hátrány. :)
Máshol nem nagyon tudsz, esetleg suliban vagy társkereső honlapon...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!