Hol tudnék lányokkal ismerkedni, ha nincsenek olyan
ismerőseim, akik szórakozóhelyekre járnak, az ismerősi
körömben meg nem sok van?
Figyelt kérdés
Nem szoktam szórakozóhelyekre járni, inkább az olcsóbb, beülős helyeket kedvelem/kedveljük. Nincs olyan közeli ismerősöm, aki szórakozóhelyekre jár, A baráti körömben meg kevés lány van, és aki van, az is kapcsolatban van. Az utcán ismerkedésre pedig nem vevők a lányok, kivéve ha jól néz ki az ember. Hol tudnék akkor csajozni?
Ha normális kapcsolatot akarsz akkor hagyd a szórakozóhelyeket a fenébe, aki párkapcsolatot keres nem nagyon jár ilyen helyekre. Inkább a beülöshelyeken próbálj meg szemezni valakivel, hidd el jobban megéri, ha meg szerinted nem nézel ki jól, akkor próbálj jobban öltözni, és csináltass jó frizurát vagy mozogj többet. Amúgy meg sok esetben nem a kinézet dönt, hogy szóba állnak veled e a nők vagy sem, inkább a hozzáállás, tapasztalat!
2013. júl. 26. 15:22
2/8 A kérdező kommentje:
Az öltözködésemmel, és az alkatommal nincs baj, új hajat most fogok csinálni.
A hozzáállásommal nincs baj, viszont kevés tapasztalatom van. Nem félek odamenni a lányokhoz, oda merek menni, csak nem tudom, hogy mivel kezdjem, hogyan nyissak. Fogalmam nincs, hogyan nyissak.
Szemezgetni sajnos nem nagyon szoktak velem.
2013. júl. 26. 19:13
3/8 A kérdező kommentje:
Basszus, nem hiszem el, hogy többen nem tudnak válaszolni, pedig én tanácsot kérek, nem pedig picsogok, hogy miért incs barátnőm, miért ilyenek velem a lányok... Fogadni mernék, hogy ha ilyen kérdés lenne, lenne vagy 20 válasz...
2013. júl. 30. 20:32
4/8 anonim válasza:
Milyen az alkatod? Nos szerintem a nők a kigyúrtabb pasikat szeretik, szóval járj konditerembe! ;) És ott lehet találsz nőt is, mivel azok is járnak... Az már egy jó pont ha lát ott, ebben biztos vagyok, ráadásul az izom se hátrány. :)
Máshol nem nagyon tudsz, esetleg suliban vagy társkereső honlapon...
2013. júl. 31. 08:22
5/8 A kérdező kommentje:
Az alkatommal nincs baj, nagydarab vagyok, és erős. Amúgy terveztem, hogy konditerembe fogok járni. Köszönöm a választ! :D
2013. júl. 31. 09:37
6/8 anonim válasza:
Már te is ezzel a gyúrd ki magad baromsággal jössz? Egy normális nőnél csak utólagos pont, hogy ki mennyire van kigyúrva.
2013. júl. 31. 19:05
7/8 A kérdező kommentje:
Azért jól tud kinézni, ha valaki izmos. Az első benyomásnál fontos a kinézet, és sokat tud dobni, ha az embernek jó teste van. Az előnytelen arcot ellensúlyozhatja az izmos test.
2013. júl. 31. 19:12
8/8 anonim válasza:
Fontos a külső. Az első benyomást mindig az adja meg. Hiába vagy jó humorú, aranyos, kedves, a legtökéletesebb férfi, ha egy nő rád se néz, mert "dagi" vagy. Az izmos pasik sokkal több csajt hódítanak meg, ez statisztika és tapasztalat is, tehát nem kitalált dolog. Egy nő szereti hogy a pasiján van izom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!