Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok normális pasikat ha nem járok szórakozóhelyekre? Hol lehetne ismerkedni? . Bolt, busz. Stb. nem igazán jók . Bár már volt aki bepróbálkozott ilyen helyeken
olyan 20 és 27 közötti korosztályra gondolok
20/L
Sokszor kiírtam már ezt a kérdést, viszont sosem kaptam értelmes választ... Talán nincs is rá. Sosem lehet tudni kibe és mikor botlasz bele. Lehet, hogy pont a tescoban ismersz meg valakit :)
Amúgy várom én is a kommenteket!
teljesen random. Mindenhol előfordulhatnak normálisak és nem normálisak is :) Gongolom már nem jársz suliba, pedig az az egyik legjobb csajozós hely. Mondjuk már akinek. Azonban mégis csak emberek, társaság közé kell menned valamilyen szinten, hogy növeld az esélyedet, és te is tudj válogatni, választani. De tényleg bárhol rálelhetsz az igazira, olyan helyen, ahol nem is gondolnád. Ha adott az alkalom, akkor használd ki a lehetőséget. Nyilván így minden lehetőséget meg kell ragadnod. Gondolj csak bele: egy lány aki szórakozóhelyekre járkál, mennyivel több emberrel ismerkedik meg, mint ha más módot választana. És a sokból lehet szelektálni, a kevésből nehéz.
24/f
Én is Tolna megyei vagyok. És holnap a főiskolán leszek. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!