Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok, ha egy fiú leszólít titeket normális dumával, mely nem betanult, hanem egyéni? (metró, busz, park, stbstb)
attól függ hogy néz ki.
na, most lehet megkövezni...
velem megesett ilyen, és egészen a végéig nem esett le, hogy mire ment ki a leszólítás, totál azt hittem csak kérdezni akart valamit
csak miután beszélgettünk így mondta, hogy találkozhatnánk később esetleg egy kávéra vagy teára
nah itt elment viszont a kedvem, mert sajnos nagyon nem jött be az illető
ne értsetek félre, nem nézett ki rosszul, de nekem idősnek tűnt (20as évek vége, korai harmincas, én meg 20 vagyok), meg így én se bízok annyira az idegenekben
úgyhogy azt mondtam neki, hogy nem nagyon érnék rá, de amikor továbbra is erősködött, akkor közöltem, hogy van barátom (akkor még nem volt, de már ismertem, és többé kevésbé ki is néztem azt aki később az lett és most is)
nekem semmi rossz élményem nem volt erről a végét kivéve, de amúgy kellemesen elbeszélgettünk
szerintem ez egy teljesen korrekt dolog, mármint megbántani tuti nem fogsz vele senkit
csak sajnos valószínű, hogy nem lesz a csaj túl nyitott mondjuk az utca közepén (engem bevásárló központban szólított le az illető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!