Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok normális pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok normális pasikat ha nem járok szórakozóhelyekre? Hol lehetne ismerkedni? . Bolt, busz. Stb. nem igazán jók . Bár már volt aki bepróbálkozott ilyen helyeken

Figyelt kérdés

olyan 20 és 27 közötti korosztályra gondolok

20/L

2010. nov. 1. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok, ki is tettem ezt a kérdést, de nekem se jött olyan válasz, ami segített volna. Am igazuk van az előttem lévőknek.

ÉÉS én is Tolna megyei vagyok:D csak 19/L

2010. nov. 1. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Én állítólag egy normális férfi vagyok.

Leggyakrabban kávézókban, éttermekben fordulok meg, ilyen helyeken reggelizek, ebédelek, vacsorázok.

Ilyen helyekre 90%-ban kulturált emberek járnak, akik nyugodtan szeretnének inni egy kávét vagy nyugodtan enni egy jót.

Helyeket szerintem egy kis kreativitással találni fogsz, a legsürübb idöpontokat pedig leírtam.

Ha több ötletre van szökséged, akkor tudsz írni Nekem és amiben tudok válaszolok.

21/F

2010. nov. 1. 21:34
 13/15 A kérdező kommentje:
18.46-sajnos már nem járok suliba, munkakörömből adódóan pedig nincsenek pasik
2010. nov. 2. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Múzeum, Színház, Könyvtár, Bevásárlóközpont
2010. nov. 2. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

18:46-os v0k, így nehezebb, de akkor sem lehetetlen. Hacsak nem 12 órázol minden nap pl. De még a 7végén is lehet bármit is kitalálni. Nyilván ez nehéz, főleg ha nincs senki olyan ismerős(barátnő) akivel el lehetne menni valahova, vagy legalább 5letet adna, vagy tippeket.

AZ internetes ismerkedést meg se próbáld, nem kifizetődő a társkeresősdi. Persze néhánynak bejön, de az csak néhány eset.

Most sem tudok mást mondani, mint, hogy emberek közé kell menned, akármilyen esemény vagy bármi ünnep legyen is az. Máskülönben kevés az esély arra, hogy épkézláb férfiakkal találkozz. Kérj ismerősöktől tanácsot, barátnőidtől, hogy mit lehetne tenni, vagy vigyenek el magukkal szórakozni stb. Valami 5letük csak lesz! Sok sikert, ne hagyd el magad!

2010. nov. 2. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!