Mi annak az oka, hogy akárhogy mondogatják a fiú barátaim/ismerőseim, hogy szép vagyok meg jófej, mégsem jön össze párkapcsolati téren komolyabb dolog senkivel?
Nem a barátaimmal szeretnék kapcsolatot, tehát nem az a baj, hogy velük nem jön össze, hanem úgy senkivel.
Ha valakivel beszélgetek neten pár nap/hét után közli, hogy ő most mégsem akar ismerkedni. Élőben pedig szinte csak a 4-5 évvel idősebbeknek tetszem. Komolyabb, hosszútávú kapcsolat meg aztán senkivel.
Nagyon béna vagyok?
Ettől miért lennél béna?
Egyszerűen csak nem volt még szerencséd.
Kérdés, hogy te mit gondolsz, mert fontos a kisugárzás, az, hogy mennyire van valaki megelégedve magával és azzal, amit elért, büszke-e, mennyi önbizalma van. Ők szépnek találnak, kedvesek, bókolnak, anyám szerint én is különleges vagyok meg helyes.
De te mit gondolsz, te szépnek találod magad, különlegesnek, elégedett vagy magaddal, gondolod, hogy van olyan hibád, problémád, ami taszító lehet másoknak?
Én szívesen ismerkednék veled, hasonlóan vagyok én is, csak fiú :)
22F vagyok Budapestről, ha megfelelnek a paraméterek, írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!