Azok a szép bulizós lányok, akik nagyon szeretnek inni, néha nekik is túl megy a mércén a dolog, és hánynak?
A sok alkoholtól?
Sok ismerősöm van aki diszkóba jár, nagyon szeretnek inni, de nem tudom róluk elképzelni, hogy egyszer bemennek a wcbe, és teli hányják. :D
Pedig szeretnek rendesen berúgni. Láttam már némelyiket, mikor szembe találkoztunk azt utcán éjjel, és keresztben az úton, oszloptól-oszlopig ment. :D
Szóval ők is szoktak egy jó nbagyot hányni, ha sokat isznak?
még kevesebbtől is szoktak
multkor láttam egy csajt a tér közepén hugyozni
Meg lehet tanulni, hol a határ a "pont jó" és a hányásig ivás között. :) A rutin! :D
Én 18 éves koromra megtanultam, addig volt pár hányásom, de azóta csak egyszer...
Neeee!!!!!
Láttam a Jerry Springer show-ban,hogy van hányás fetisiszta,de ugye nem?
Ugye nem?! :D
MI??? Fúúúj!
DEHOGY IS! Amúgy nem, csak nem tudom elképzelni róluk, akik olyanok, hogy "fúúj, nem nyúlok hozzá, koszos!" hogy egyik péntek este túl megy a határon, és teli okádja a wc-t xDDDD
Az semmi, egyszer volt alkalmam látni, h egy csaj, akit épp ketten töltenek épp hány és közben folyik a g***is szar a seggéből.
Az az igazi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!