Azok a szép bulizós lányok, akik nagyon szeretnek inni, néha nekik is túl megy a mércén a dolog, és hánynak?
Figyelt kérdés
A sok alkoholtól?
Sok ismerősöm van aki diszkóba jár, nagyon szeretnek inni, de nem tudom róluk elképzelni, hogy egyszer bemennek a wcbe, és teli hányják. :D
Pedig szeretnek rendesen berúgni. Láttam már némelyiket, mikor szembe találkoztunk azt utcán éjjel, és keresztben az úton, oszloptól-oszlopig ment. :D
Szóval ők is szoktak egy jó nbagyot hányni, ha sokat isznak?
2013. júl. 31. 17:19
11/18 anonim válasza:
"még kevesebbtől is szoktak
multkor láttam egy csajt a tér közepén hugyozni"
Melyik téren láttad?
12/18 anonim válasza:
Hehh... én is ilyen vagyok. De csak ritkán hányok, és eddig hál'Istennek csak otthon :)
14/18 anonim válasza:
13-asnak:
Azért érdekel, hol lehet ilyet látni, mert én sose látok még estefelé sem, pedig én aztán nyitott szemmel járok.
15/18 anonim válasza:
szerintem lényegtelen hogy melyik téren én is csak egyszer láttam ilyet múlt pénteken
16/18 anonim válasza:
bingo :D elofordul.. ez ilyen. :D de nalam akkor altalaban ha keverem a piat, hogy jeger, vodka, viszki, hubertus, tekila.. na ezek utan szokott baj lenni :// de elofordul neha az ilyen..regebben tobbszor volt ilyen, de azota tudom kotrolalni magamat :DD am azert nem latod az ilyen lanyokat mert gondolom elvonulnak mint mi szoktunk.. nem hiszem hogy kozonsegre vagynanak ...:D 18L
17/18 xKakashix válasza:
Hát igen a barátkozás legjobb módja a közös hányás. :D
18/18 anonim válasza:
bizony ők is szoktak hányni, akármilyen szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!