Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elszeretnétek egy másik embert a párja mellől? Nem szép dolog igaz?
Én ebben a helyzetben vagyok, úgy néz ki hogy elszerettem egy csajt a barátja mellől, és kicsit zavar ez az egész.
Elvileg rossz a kapcsolatuk egy jó ideje...
A többség lazán megteszi.
De aki ilyen az nem is érdemli meg akit elhagyott.
Sokszor elmondtam, de elmondom még egyszer. A párválasztás nem versenyfutás, hogy aki először ér célba, azé a trófea. Egy partnert nem elég megszerezni, tudni kell megtartani is. Ez alatt pedig nem az értendő, hogy pofán verem, aki el akarja venni, hanem az, hogy megfelelő társ vagyok neki minden téren. Ha ehhez a feladathoz nem tudok felnőni, akkor kevés vagyok, silány férfi vagyok, és megérdemlem, hogy elvegyék tőlem.
Tehát: aki kell nekem, azt megszerzem (ha tudom), és ameddig kell nekem, megtartom (ha tudom).
Ne csinálj belőle problémát.
Ha elég jó lett volna a nőnek az előző kapcsolata, akkor eszébe sem jutott volna hogy kezdjen veled bármit is. Te férfi vagy, neked próbálkoznod kell mindenhol. Ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!