Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elszeretnétek egy másik embert a párja mellől? Nem szép dolog igaz?
Én ebben a helyzetben vagyok, úgy néz ki hogy elszerettem egy csajt a barátja mellől, és kicsit zavar ez az egész.
Elvileg rossz a kapcsolatuk egy jó ideje...
Meg lehet kövezni érte, de engem nem érdekelne.
Ha el tudom szeretni a párjától akkor feleannyira sem szerette már mint kellene.
Amúgy meg számomra azaz ember idegen és nem érdekel. mást sem érdekelne, hogy nekem mi a jó.
köszönöm a válaszokat.
én is úgy gondolom, hogy ha valaki arra a szintre eljut hogy el lehessen szeretni a kapcsolatából, akkor az már nem olyan nagy véteknek számít..
" Ha a ti párotokra valaki nyomulna és megpróbálná őt elszeretni, vajon akkor is így gondolkodnátok?"
Ne használj feltételes módot. Az én páromra sokan hajtottak, s hajtanak ma is. Pontosan erről szól az élet. Verseny. Harc. Küzdelem. Ha jó vagy, nyersz, és megtartod a párodat. Ha nem figyelsz oda rá, elveszíted.
Ezért van ennyi válás. Belekényelmesednek a kapcsolatba, azt hiszik, semmi dolguk tovább. Pedig a kapcsolatot ápolni kell, vigyázni kell rá, mint egy törékeny virágra.
Elmondom, a párom elmúlt 50, de még mindig remekül néz ki. Szerencsés géneket örökölt. Nekem, ha valahogy ki akarok nézni mellette, napi szinten meg kell ezért dolgoznom. Valószínű, ha elhíznék, elveszíteném a szép izmaimat, akkor is imádna a feleségem, de jobban érzem magam így, hogy mindent megteszek ennek érdekében.
15:
Te egy másik korban élsz. Ma tudod hány emberrel találkozik egy ember 1 év alatt? Annyival, amennyivel 50-100 évvel ezelőtt egész életében.
Sokkal több a választási lehetősége minden embernek abban, hogy milyen emberek közül választhat, akikkel együtt lehet. Ez nem azt jelenti hogy mindig ki kell lépni az aktuális kapcsolatodból ha feltűnik egy látszólag jobb a színen, persze sokszor megtörténik. De sokkal nagyobb energiákat kell befektetni egy kapcsolat megtartásába mint régen, a konkurencia miatt.
+Felül helyezed magad a többi embernél és csak attól hogy nem vagy olyan mint egy másik ember, az látszik hogy jobbnak is képzeled magad másoknál.
"Igeeen, én vagyok az erkölcs bajnoka és a minden értelemben vett jobb ember, amiért azt hiszem nem szakítanék a barátnőmmel semmiképpen, ha jönne egy jobb. Bezzeg a többi hülye, ők nem állnak olyan erkölcsi magaslaton mint én."
A helyzet az, hogy nem ettől ítéltetik meg az ember. Nagyon sok ember megfelelő élettapasztalatok után pedig rájön arra, hogy nem az a rózsaszín álomvilágos, Disney filmes, romantikus filmes dolog a valóság.
Régen én is ugyanazokban hittem, mint te. De egyszerűen elég nővel voltam ahhoz (nem rég annyival, hogy már nem tudom megszámolni a kezemen és lábamon lévő ujjakkal), hogy teljesen máshogy lássam a dolgokat. Voltam és leszek még szerelmes (eddig kb. 3-szor voltam életemben), de nem keresem azt olyan megszállottan, ahogy a legtöbb ember.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!