Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elszeretnétek egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elszeretnétek egy másik embert a párja mellől? Nem szép dolog igaz?

Figyelt kérdés

Én ebben a helyzetben vagyok, úgy néz ki hogy elszerettem egy csajt a barátja mellől, és kicsit zavar ez az egész.

Elvileg rossz a kapcsolatuk egy jó ideje...

2014. dec. 4. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem szép dolog..tiszteletlenség.
2014. dec. 4. 18:27
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Kit kéne tisztelni? Egy tök ismeretlen embert, aki nem bánik elég jól a párjával ahhoz, hogy meg tudja őt tartani egy kapcsolatban?
2014. dec. 4. 18:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Meg lehet kövezni érte, de engem nem érdekelne.

Ha el tudom szeretni a párjától akkor feleannyira sem szerette már mint kellene.

Amúgy meg számomra azaz ember idegen és nem érdekel. mást sem érdekelne, hogy nekem mi a jó.

2014. dec. 4. 19:11
 14/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

én is úgy gondolom, hogy ha valaki arra a szintre eljut hogy el lehessen szeretni a kapcsolatából, akkor az már nem olyan nagy véteknek számít..

2014. dec. 4. 20:01
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Azért tiszteletlenség, mert tiszteletben kell tartani azt, hogy a másik párkapcsolatban van, függetlenül attól, hogy jó-e vagy éppen rossz-e a párkapcsolatuk. Az az ő dolguk és bajuk, ha valami nem megy jól. Vagy megoldják vagy szakítanak. Ha a ti párotokra valaki nyomulna és megpróbálná őt elszeretni, vajon akkor is így gondolkodnátok?
2014. dec. 4. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:

" Ha a ti párotokra valaki nyomulna és megpróbálná őt elszeretni, vajon akkor is így gondolkodnátok?"

Ne használj feltételes módot. Az én páromra sokan hajtottak, s hajtanak ma is. Pontosan erről szól az élet. Verseny. Harc. Küzdelem. Ha jó vagy, nyersz, és megtartod a párodat. Ha nem figyelsz oda rá, elveszíted.

2014. dec. 5. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezért van ennyi válás. Belekényelmesednek a kapcsolatba, azt hiszik, semmi dolguk tovább. Pedig a kapcsolatot ápolni kell, vigyázni kell rá, mint egy törékeny virágra.

Elmondom, a párom elmúlt 50, de még mindig remekül néz ki. Szerencsés géneket örökölt. Nekem, ha valahogy ki akarok nézni mellette, napi szinten meg kell ezért dolgoznom. Valószínű, ha elhíznék, elveszíteném a szép izmaimat, akkor is imádna a feleségem, de jobban érzem magam így, hogy mindent megteszek ennek érdekében.

2014. dec. 5. 11:32
 18/21 anonim ***** válasza:

15:

Te egy másik korban élsz. Ma tudod hány emberrel találkozik egy ember 1 év alatt? Annyival, amennyivel 50-100 évvel ezelőtt egész életében.

Sokkal több a választási lehetősége minden embernek abban, hogy milyen emberek közül választhat, akikkel együtt lehet. Ez nem azt jelenti hogy mindig ki kell lépni az aktuális kapcsolatodból ha feltűnik egy látszólag jobb a színen, persze sokszor megtörténik. De sokkal nagyobb energiákat kell befektetni egy kapcsolat megtartásába mint régen, a konkurencia miatt.

2014. dec. 5. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy az élet nekem nem a versenyről meg a harcról szól. Lehet, hogy egy másik korban élek, de én hiszem azt, hogy ha valaki szerelmes valakibe, nincs olyan, hogy jön egy jobb és onnantól azzal lesz. Én el se tudnám képzelni, hogy jön egy lány, és akkor elhagyom a barátnőmet miatta....Sem azt, hogy én rányomuljak egy olyan lányra, aki párkapcsolatban van...Nem lenne lelkiismeretem szétszakítani egy párkapcsolatot, még akkor sem, ha az már a két fél között nem működne... De aki a "jelenben él", annak biztos tök hablagy, amit írok...
2014. dec. 5. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:

+Felül helyezed magad a többi embernél és csak attól hogy nem vagy olyan mint egy másik ember, az látszik hogy jobbnak is képzeled magad másoknál.

"Igeeen, én vagyok az erkölcs bajnoka és a minden értelemben vett jobb ember, amiért azt hiszem nem szakítanék a barátnőmmel semmiképpen, ha jönne egy jobb. Bezzeg a többi hülye, ők nem állnak olyan erkölcsi magaslaton mint én."

A helyzet az, hogy nem ettől ítéltetik meg az ember. Nagyon sok ember megfelelő élettapasztalatok után pedig rájön arra, hogy nem az a rózsaszín álomvilágos, Disney filmes, romantikus filmes dolog a valóság.

Régen én is ugyanazokban hittem, mint te. De egyszerűen elég nővel voltam ahhoz (nem rég annyival, hogy már nem tudom megszámolni a kezemen és lábamon lévő ujjakkal), hogy teljesen máshogy lássam a dolgokat. Voltam és leszek még szerelmes (eddig kb. 3-szor voltam életemben), de nem keresem azt olyan megszállottan, ahogy a legtöbb ember.

22/F

2014. dec. 6. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!