Hogy lehetnek olyan hülyék az emberek hogy már fiatalon öngyilkosok akarnak lenni?
Olyan hülyeségek hogy: Jajj utálok élni mert mittom én mi történt velük meg jajj a barátom ott hagyott meg jajj mert emós vagyok meg nekem nem sikerül semmi meg olyanok! Hogy lehetnek ilyen emberek már fiatalon?!?!
Nekem sosem sikerül semmi, 15 évesen nem volt még barátnőm a többi osztálytársamnak szinte mindenkinek! Ami életemben sikerült (azért természetesen több van de ami jelentős) Egy íjpuska még tavaly és most egy hete egy elektromos detonátor (soknak hülyeség de nekem nem (Petárdát durrantgatok vele)) Én igy a sok sikertelenséggel is Imádok élni! Nincs vele semmi bajom szeretek élni! Más mindig a rosszra gondol én a jelennek és a jövőnek élek a multat meg ott hagyom! Ti hogy vagytok ezzel?
21:45 hogy akarsz meghalni ha nem természetes módon. Inkább meghalnál valami gennyes rákban, vagy esetleg mártírhalált szeretnél? Szerintem majd lépj be a seregbe, küldesd ki magad Irakba vagy nemtudomhova és ott aztán lehetnél önfeláldozó. Kíváncsi vagyok tényleg lennél-e olyan bátor mint ahogy leírod. Ha esetleg lennél, akkor le a kalappal.
Témához szólva meg öngyilkosságot szerintem csak a gyenge emberek követnek el, akik el akarnak futni a problémák elől. Akik pedig segítségnyújtás ellenében is a szóban forgó menekülést választanák az életből, annak váljék egészségére ez a megoldás. Mindenki azt csinál az életével amit akar. Ha valakinek nincs szüksége rá akkor hajrá. Személy szerint ha lehetne én jó sokáig élnék.
Aki öngyilkos akar lenni, az fél az élettől!
Aki öngyilkos akar lenni, az azért teszi, mert fel akarja hívni magára a figyelmet!
Igazából senki sem akar meghalni. Az emberekben hatalmas az élni akarás. A legbetegebb ember is próbál harcolni az életéért. Persze vannak olyan esetek, amikor olyan állapotba kerülnek egyesek, hogy "megváltás" a halál, de akkor sem lesznek öngyilkosok, csak egyszerűen "feladják". A mai fiataloknak halvány f*ngjus sincs arról, hogy mennyi nehésséggel kell még megkűzdeniük. Ebben a korban eltartják őket, döntenek helyettük, fegyelmezik, sőt cseszegetik őket, ami persze az eddig megtapasztalt életükkel ellentétes. Kevés a döntési joguk, lázadoznak, de ez természetes. Azok, aki az öngyilkosságon gondolkodnak, elképzelik, hogy mi lesz amikor megtalálják, kik azok, aki sajnálják, hányan mennek el a temetésére...stb. El fog múlni. A legnehezebbnél is lesz nehezebb, amit felnőtt fejjel meg kell oldani. Nem egyszerű az élet, de azért születtünk, hogy úgy alakítsuk az életünket, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Persze addig nagyon sokat kell "tűrni", elviselni a gonosz szülők aggódását, tiltásait, de meglátjátok: megéri! Ebben a korban nagyon sokat lehet tanulni családról, felelősségről, lemondásról, szeretetről, barátságról. Ha ezeket otthon nem tanuljuk meg, akkor egyébként hol?
Szóval: nem megoldás a halál, aki bátor, az megtanul élni!!!!!
igaz kicsit későn irok de én nekem már ez túl sok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!