Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális hogy ilyen fiatalon...

Normális hogy ilyen fiatalon így gondolkozok?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, szeretnék egy rendes, becsületes csajt aki nem csal meg és összeköltözhetnénk csinálnánk gyerekeket, és minden szép és jó lenne. Nem nagyon találtam még idáig erre alkalmas leányzót de szerintetek ez normális hogy ennyi idősen így gondolkozok?

A legtöbb velem egy idős srác még hajkurássza a csajokat össze vissza, nem mondom hogy én nem, mert nekem is jut bőven minden napra szinte más, de én komolyat szeretnék.

Mi a véleményetek?

2010. aug. 6. 05:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha most magamból indulnék ki, ezt mondanám: az, hogy szeretnél egy normális csajt, de tulajdonképpen nem is teszel semmit érte, hogy legyen, ezért inkább mindenkit megbélyegzel "nem normálisnak", nem kifejezetten célravezető megoldás.

Azt pedig egy pszichológustól tanultam, hogy a férfiak szeretnek egy kicsit szépíteni a helyzetükön (ezt hívják vágyteljesítő beszédnek), valójában viszont koránt sincs úgy, ahogyan leírják. Gondolok itt erre: "mert nekem is jut bőven minden napra szinte más"

2010. aug. 6. 06:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki keres az talál, ha azzal töltöd az idődet, hogy minden nap másik kisribit dugdosol, akkor híre megy, és a komoly kapcsolatra vágyó csajoknak nem fogsz ám kelleni. :) Különben meg kár ennyire előre tervezned. 20 éves vagy, ha 16 évese kezdted, és minden napra más jutott, akkor az kb 1400 nő. AIDS-es vagy.
2010. aug. 6. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
az első mond valamit :)
2010. aug. 6. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor lehetne téged komolyan venni, ha maximum egyszer-kétszer lettél volna nővel. maradj csak meg a hajkurászásnál, a normális lányokat meg kerüld messziről.
2010. aug. 6. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk a normális csajok nem az ilyen 'minden csajt megb@szok a discoban' típusú fiúk kellenek.

És gondolom ezt tudják is rólad. Talán tenned is kéne ez ellen, hogy téged is komolyan vegyenek a normális nők.

2010. aug. 6. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
csajoknak*
2010. aug. 6. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Sya! Szerintem tökre normális, hogy egy rendes csajt akarsz találni:) Az olyan "minden csajt megdugok" típusú srácokból van épp elég...Szerintem tök jó hogy így gondolod...:):D
2010. aug. 7. 15:32
 8/10 A kérdező kommentje:

"nekem is jut bőven minden napra !SZINTE! más"

látom itt is okos emberkék vannak. :)

2010. aug. 7. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:

a második válaszoló vagyok:

Tehát a 'szinte' azt jelenti, hogy ezt csak úgy írtam, hogy felvágjak vele, milyen kapós is vagyok? :D

2010. aug. 9. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem tök lényegtelen, hogy ott van-e a "szinte". Csak nem mered belátni, hogy erős érvekkel le lettél - úgymond - "szavazva".

Elmondom miért lényegtelen: az bizony ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy esetleg egy csajjal együtt vagy még két-három napig, ne adj isten, egy hétig.

Talán az egész életben így van. Kóstolgathatod az olcsó italokat, olcsó ételeket, mondhatod rájuk, hogy szar. Megkóstolhatsz egy olcsó, műtrágyából készült bort, és megkóstolhatsz egy jó minőségű Irsai Olivért is, aminek tegyük fel, 2500 forint a literje. Attól, hogy nagy mennyiséget elfogyasztasz, még nem biztos, hogy eljutsz a minőséghez. Az én javaslatom tehát az, hogy gyűjtögess magadban annyi energiát, erőt ("virtuális pénzt"), hogy elérhess egy igazán kedves lányhoz. Mert amíg olyan lányokkal próbálkozol, akiknél elég az egy napos udvarlás, addig ne várj sokat tőlük.

2010. aug. 9. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!