Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell megbélyegezni az...

Miért kell megbélyegezni az embert, ha fiatalon csinált egy-két hülyeséget?

Figyelt kérdés

Szóval, 4 éve nagy butaságot csináltam. Elég sok ember, aki nem is ismert, pofákat vágott rám, összesúgtak a hátam mögött. Egy "barátnőm" vitt bele a rosszba, persze mikor kiderült minden, ő is hátba támadott. Nehezen sikerült ismerkednem, a mai napig ha találkozok valakivel, felemlegeti ezt a "dolgot". Nem vagyok rá büszke, szembe is köpném magam, de nem tudom visszacsinálni. :(

A mostani páromnak már a kapcsolatom elején elmondtam, megértett engem, és nem piszkál emiatt. Viszont úgy érzem, hogy megjegyzéseket tesznek neki, amiért épp velem jár.

Elszomorít, hogy ilyen bunkók az emberek, hiszen fiatalon mindenki csinált valamit, én mégsem kürtölöm szét, mert nem süllyedek le a szintjükre.

2010. júl. 20. 08:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jó, csak nem mindegy, hogy mit csináltál, mert más lehányni a gimis igazgatónőd szalagavatón, meg megint más bankot rabolni... :D Mit csináltál? :D :D :D
2010. júl. 20. 08:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Egyik sem! :)

Hm, 2 nap alatt 2 férfival volt olyan kapcsolatom. Nekem sem volt senkim, és nekik sem.

2010. júl. 20. 08:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt dolgom fiatalon, egy nálam lényegesen idősebb férfival, akit ismertek az ismerőeim. 15 körül jártam talán. Szerelmes lettem (akkor ezt hittem, ma már tudom, hogy nem), épp akkor hullot szét a családom, meghalt apám, és szerintem ez is üldözött a karjába. Persze cak barátok voltunk, de aztán valahogy több lett, elcsattant egy csók és megtörtént. (soha egy büdös jelet nem mutatott az évek során, hogy akar valamit, ráadásul nem voltam szép, pattanásos, gebe tini voltam)

Igazából most kezdtem el bánni, mert egy ismerősöm, akit rég láttam rákérdezett, tagadtam, mint a veszett fene, de ez a pletyka terjeng elvileg rólam, pedig ennek már 6 éve, azóta boldog párkapcsolatban élek. Persze vidéken ez a helyzet, nem menekülsz a kivégzőosztag elől... mit se számít nekik, hogy az akkor volt, és miért volt, most már egy 100%-ban más ember vagyok...

És úgy derült ki, hogy a "legjobb" barátnőmnek elmondtam, amit nem kellett volna... Ha bármi titkom lesz az életben, az az is marad, ezt is megtanultam.

21/L

2010. júl. 20. 09:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

azért ez nem akkora bűntény :-o

nyilván nem helyes, erkölcsi szempontból, ha egy férfi ilyen, az megbocsájtható, ha egy nő, akkor k....a. de négy éve volt... nem tettél ezzel rosszat senkinek szerintem.

és megbántad.

2010. júl. 20. 09:03
 5/19 A kérdező kommentje:

Azóta volt egy 2 éves kapcsolatom, és most van egy 15 hónapja.

Sokan még mindig erről beszélnek. Ezek csak ilyen "egy éjszakások" voltak.

2010. júl. 20. 09:05
 6/19 A kérdező kommentje:
A "bnőm" 4 éve ezt csinálja, csak a ő barátját csalja.. de nem érdekel, legyen boldog. És ő kezdte el szétkürtölni...
2010. júl. 20. 09:06
 7/19 anonim ***** válasza:

majd elfelejtik,nyugi

egy nagyonfájdalmas szakitás után (ami egybeesett az érettségi bankettem éjszakájával) elmenünk páran "nyaralni"...4 éjszaka,4 különböző pasi,eszméletlen sok alkohol...(előtte össz 2 komoly kapcsolatom volt)...hogy mikt mondtak rám utána...nem szépeket...de tettm rá magasrol...voltak még utána pasik,nem tul hosszutávuak,aztán jött párom...ő is tud ezekről,de csak legyintett,nem árta,hogy 20 évesen szűz leszek...ő sem az mesziről se...tesz rá magasrol,hogy hány pasival voltam előtte,és melyik mennyi időn kapott meg...neki az számit,hogy hűséges vagyok,és őt szeretem,hogy előtte mi volt,nem számit...

8/19 anonim válasza:

Hát igen, sajnos ezt már az ember nem mossa le magáról. Tudod sokan szeretnek rágódni a múlton és azon, hogy valaki valamikor hibát követett el, mert ezzel a saját hibájukról elterelik a figyelmet. Ha a barátod elfogadta, akkor ne foglalkozz velük.

Egyébként ahol én lakom, ott is történtek dolgok, hiszen mindenhol történnek. Van egy lány, aki eléggé szabadelvű volt világ életében, és bizony sűrűn voltak kapcsolatai. Ma már gyereke van, de mégis mindenki azt mondja, hogy a k..va Klári, ez már elterjedt róla.

9/19 A kérdező kommentje:

hm... nekem is van egy Klári nevű ismim.. akinek gyereke van..és szintén sok pasit "falt fel".

Hm...

2010. júl. 20. 09:08
 10/19 anonim ***** válasza:

első vagyok:

hallod úristen ne csináld már! :D

kinek mi köze, hogy te kivel voltál, meg kivel nem?

ha úgy tarja kedved, akkor csináld egyszerre a kettővel, qwára senkinek semi köze hozzá!!!

nehogy már emiatt rosszul érezd magad!!!

ááá, ebben szerintem semmi gáz nincs!

2 nap alatt 2 pasival, jajj, nagy kaland!

most ez lehet qrvásan hangzik, mondjuk még nem csináltam ilyet, de szíved joga, és se mari néninek, se józsi bácsinak nincs köze hozzá. sz@rd le, hogy mit pofáznak!!!! ;)

2010. júl. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!