Miért kell megbélyegezni az embert, ha fiatalon csinált egy-két hülyeséget?
Szóval, 4 éve nagy butaságot csináltam. Elég sok ember, aki nem is ismert, pofákat vágott rám, összesúgtak a hátam mögött. Egy "barátnőm" vitt bele a rosszba, persze mikor kiderült minden, ő is hátba támadott. Nehezen sikerült ismerkednem, a mai napig ha találkozok valakivel, felemlegeti ezt a "dolgot". Nem vagyok rá büszke, szembe is köpném magam, de nem tudom visszacsinálni. :(
A mostani páromnak már a kapcsolatom elején elmondtam, megértett engem, és nem piszkál emiatt. Viszont úgy érzem, hogy megjegyzéseket tesznek neki, amiért épp velem jár.
Elszomorít, hogy ilyen bunkók az emberek, hiszen fiatalon mindenki csinált valamit, én mégsem kürtölöm szét, mert nem süllyedek le a szintjükre.
Sya! Sajnos a rossz dolgokra vagy a számunkra kellemetlen szitukra mindig mindenki tovább emlékszik...Amikor én elsőre berúgtam a legjobb barátnőm házi bulijában (nem is kicsit), akkor rá 3évre is volt aki felhozta. Nem számított, hogy azóta egy komolyabb berúgásom se volt...Én azt tanácsolom neked, hogy ne figyelj rájuk. Tudom ez nem könnyű, de ahogy te is írtad, fiatalon az ember sok hülyeséget tesz. És igazából nem is az számít, hogy mások mit mondanak, hanem az hogy te hogyan zártad ezt le magadba, hogyan látod érettebben...
Remélem hasznos volt a véleményem. Ne aggódj:) Sya. Pusyka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!