Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kell megbélyegezni az...

Miért kell megbélyegezni az embert, ha fiatalon csinált egy-két hülyeséget?

Figyelt kérdés

Szóval, 4 éve nagy butaságot csináltam. Elég sok ember, aki nem is ismert, pofákat vágott rám, összesúgtak a hátam mögött. Egy "barátnőm" vitt bele a rosszba, persze mikor kiderült minden, ő is hátba támadott. Nehezen sikerült ismerkednem, a mai napig ha találkozok valakivel, felemlegeti ezt a "dolgot". Nem vagyok rá büszke, szembe is köpném magam, de nem tudom visszacsinálni. :(

A mostani páromnak már a kapcsolatom elején elmondtam, megértett engem, és nem piszkál emiatt. Viszont úgy érzem, hogy megjegyzéseket tesznek neki, amiért épp velem jár.

Elszomorít, hogy ilyen bunkók az emberek, hiszen fiatalon mindenki csinált valamit, én mégsem kürtölöm szét, mert nem süllyedek le a szintjükre.

2010. júl. 20. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ismerős...nekem is évekkel ezelőtt tönrténtek ilyen dolgaim...de lényegében nem tud senki semmi konkrétat mégis megbélyegeztek és több év óta nem tudom magamról lemosni, pedig nagy ívben szarnék rá...de azért az is szar, hogy a páromnak tesznek néhanapján megjegyzést...persze neki ez nagyon rosszul esik, meg is értem, de valahogy jobb lenne, ha nem venné ezt így magára és nem törödne vele...persze ez nem könnyü...sokszor félek ettől, hogy újra közölnek vele valamit és akkor kiborul a bili...pedig nekem is több komolyabb kapcsolatom volt...most is 16 honapja együtt vagyunk, rá se néztem másra...mégis...tudta a múltamat de emiatt nem bízik bennem annyira...köszönhetően a sok hülye álszent hazug szarkeverő embernek...nem tudom mit lehetne tenni...:/
2010. júl. 20. 09:13
 12/19 anonim válasza:
Had' csiripeljenek a madarak, de az vesse Rád az első követ... stb. Nincs értelme rágódnod, Te azért bocsáss meg másoknak, hogy Neked is megbocsássanak. Na jól elláttalak tanácsokkal, de tapasztalatból írom, nem okoskodásból.
2010. júl. 20. 09:14
 13/19 anonim válasza:
Ja és nehogy azt hidd, hogy bármelyik különb nálad. Te ezzel nem ártottál senkinek, csak a magad jó hírének, viszont ők ártanak embereknek, így neked is azzal, hogy nem akadnak le rólad, és bántanak. És gyanítom nem ez a legnagyobb hibájuk, szóval sz*rj rájuk nagy ívben. Mutasd meg nekik, hogy százszor jobb vagy.
2010. júl. 20. 09:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2010. júl. 20. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:
És ez szerinted is akkor "bűn", mint aminek beállítják? Ugyan már! Te is tudod, hogy nem az.
2010. júl. 20. 13:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Mindenki úgy meséli a dolgot, hogy azóta is folyamatosan csinálom. És házas emberekkel, vagy legalábbis olyanokkal akik kapcsolatban vannak...
2010. júl. 20. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
semmi baj Kitti engem nem zavar a többiek meg majd elfelejtik!
2010. júl. 20. 16:58
 18/19 A kérdező kommentje:
nem Kitti vagyok, de köszönöm a válaszod! :)
2010. júl. 20. 16:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Sya! Sajnos a rossz dolgokra vagy a számunkra kellemetlen szitukra mindig mindenki tovább emlékszik...Amikor én elsőre berúgtam a legjobb barátnőm házi bulijában (nem is kicsit), akkor rá 3évre is volt aki felhozta. Nem számított, hogy azóta egy komolyabb berúgásom se volt...Én azt tanácsolom neked, hogy ne figyelj rájuk. Tudom ez nem könnyű, de ahogy te is írtad, fiatalon az ember sok hülyeséget tesz. És igazából nem is az számít, hogy mások mit mondanak, hanem az hogy te hogyan zártad ezt le magadba, hogyan látod érettebben...

Remélem hasznos volt a véleményem. Ne aggódj:) Sya. Pusyka...

2010. aug. 4. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!