Csak én gondolok hülyeséget?
Figyelt kérdés
zerintem baromi kövér vagyok. Alig eszem valami, mások szerint meg elég vékony vagyok így is.
Mégis alig eszem valamit. Ma ettem 2 szendvicset és 1 fürt szőlőt.
173cm 67kg F17
2010. szept. 19. 00:45
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok vizuális, de inkább sportolhatnál, miközben rendesen eszel.
2/7 anonim válasza:
Nofene, újabban a "jajdekövérvagyok" hisztit is átveszitek a nőktől? Már csak ez hiányzott a szűk kis csőnacik és a festett-vasalt frizuraköltemények után. Meglepődnék, ha előbb-utóbb nem derül ki rólatok, hogy nem metro, hanem homo...
3/7 anonim válasza:
Örülj neki hogy nem úgy nézel ki mint egy csőgatyás buzeráns emo a 40 kilójával.
Én 170 centi vagyok és 65 kiló és kicsit se vagyok kövér.
4/7 anonim válasza:
Ez nagyon is ideális súly a férfiaknál. Próbáld meg inkább élvezni az életet, ne ilyeneken aggódj. Ehetsz nyugodtan sokat, csak az ne gyorséttermi kaja legyen. Ha mellette sportolsz is, akkor nem lesz semmi gond, bár így sincs. :)
5/7 anonim válasza:
inkább sportolj és lesd meg a testömegindexed:)
6/7 anonim válasza:
42 éves vagyok. 178 cm magas, - és 91 kilogramm.
Akkor most irány az ablak?
Nincs Neked semmi bajod, csak azzal az "éneddel" foglalkozol túl sokat, amelyikkel nem kellene...
7/7 anonim válasza:
Nemhogy kövér, még majdnem sovány is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!