Milyen érzés tölt el amikor arra gondolsz, hogy milyen
akkor, ha már anyukád nem lesz?
ilyenekre nem gondolok. miért tenném? valami hasznom van belőle? hm?
2008. aug. 25. 11:47
2008. aug. 25. 13:12
Elég rossz kapcsolatban vagyunk anyámmal,legalábbis az a bensőséges anya-lánya kapcsolat nincs meg (próbáltam tenni ellene,kevés sikerrel).Szóval a hiányát érezném,de nem omolnék össze.
Bocs,hogy visszakérdezek,te mit éreznél?
2008. aug. 25. 14:09
Szia!
én sosem gondoltam ilyenekre,de aztán anyum 2 évvel ezelőtt meghalt...
viszonylag gyorsan túlvoltam rajta,amiért kaptam itthon hideget-meleget,bár az is igaz,hogy gyerekkorból kifolyólag nem éreztem magam mögött azt a biztos családi hátteret,így én lélekben nem is voltam annyira ragaszkodó,minden olyan bizonytalan volt..
2008. aug. 25. 15:13
5/19 anonim válasza:
ha azt írjuk hogy rossz. akkor téged is rossz érzés fog el. ha meg azt hogy jó akkor te is örülni fogc?
ahány ember annyi féleképpen reagál le dolgokat.
2008. aug. 25. 17:52
Hírtelen a barátom anyukája jutott eszembe.A barátom most 18 éves a mult hónapban egy autóbalesetben meghalt az anyukája és a nevelőapukája
Nagyon sajnáltam még sohasem láttam ennyire sírni mint amikor akkor sírt.Már én alig tudtam visszatartani a könnyeimet :'(
Nagyon rossz volt neki hogy a szüleit elvesztette
2008. aug. 25. 19:27
Erről ne is beszéljünk.. :(
2008. aug. 25. 21:10
8/19 anonim válasza:
Nekem apukán nincs és mióta meghalt minden felnőttben őt keresem de valahogy nem találom!!Aztán mindig rájövök h őt már soha életemben nem látom viszon és ez nagyon rosszul esik!!!Már 8 éve mehalt és én még mindig magamat hibáztatom!!!!És az elősző válaszolóknak üzenem h csak nyugodtan gondoljanak bele h a másik szülő ilyenkir mit nélkülözhet h meg tudja adni a gyerekének azt amit szeretne!!!!Mert olyan egyszerű azt mondani h ó nekem megvan mindkét szülőm él és virul és sajnálják azokat akinek nincs szülője!!!Hát tájékoztatnék mindenki h nekem 5 éves koromtól nincs apukám és azt a legrosszabb hallani sajnálom!!!!Nem sajnálni kell az embert hanem megérteni ésbelegondolni h neki ez mennnyire fályhat!!!Mert olyan nehéz hallani az osztálytársaimat h apa így apa úgy!!!Én meg csak nyelek nagyokat és könnybelábad a szemem és utána nagy szánakozva megkérdezki h mi a baj!!!Hát a lófasz az a baj!!!!
2008. aug. 25. 23:29
rossz..nekem anyukám 16 éves koromban halt meg:((lány voltam)
2008. aug. 25. 23:36
10/19 A kérdező kommentje:
mivel nekem nagy szerepet tölt be az életembe anyukám ezért nagyon rossz ha arra gondolok h eljön az idő amikor már nem lesz nekem...tényleg mindenben segít nekem...szóval nélküle nehéz lenne...és ez nem abból kifojolag van hogy nincsenek barátaim..sőt 3 éves kapcsolatom van..tele barátokkal,és mégis ugy érzem rá mindig számíthatok és más nem fog ennyit törödni velem..igen talán tulzottan anyás vagyok,de szerintem ez nem baj..és azt üzenem azoknak akik rosszba vannak anyujukkal,hogy probáljanak tenni ellene..késöbb megbánhatják..mellesleg 19 éves vagyok és vidám és boldog..és hodjétek el nem azért mert gazdagéknál nőttem fel..
Kapcsolódó kérdések: