Milyen érzés számodra, hogy a körülötted lévő emberek elcseszik az országot? Mi fut végig az agyadon, mire gondolsz mi jár a fejedben ilyenkor?
Tudom diszkriminatív leszek, de nem várok választ a fideszes és mszp-s emberkéktől. mindenki másra vagyok kíváncsi aki másra szavazna vagy aki nem megy szavazni, stb.
Én kb a semmiből építem/építettem fel magam az életem, ami nem régiben indult el végülis és tudom, hogy fel és fel fogok haladni, nem lesz szar életem, bármelyik kormány is lesz hatalmon. Így mondhatnám, hogy szarok bele mindenbe nem érdekel a sok ember akinek szar ha ő így elcseszte. De tudom, hogy sokan vannak még velem hasonló cipőben akik így éreznek, és nagyon sokan akiknek nincs lehetősége kitörni, főleg így ilyen kormányokkal.
Sokan ki vannak téve napi szinten sok bántalmazásnak mind lelki és fizikai alapon. Nem védi meg őket senki, magukat nem védhetik meg.
Engem elkeserít nagyon. Szar érzés, hogy mennyi embernek rossz így. (sok fideszes meg mszp-snek is rossz de őket nem sajnálom)
Kíváncsi lennék, hogy ki hogyan dolgozza ezt fel, könnyen túllép rajta, nem érdekli a többi ember, vagy van akit azért bánt kicsit.
Sajnos a televízión (RTL, TV2) felnőtt korosztály nem látja be, hogy mennyire rossz a helyzet az országban, hogy rengetegen félnek otthon a cigányoktól, nyugdíjasok, és még őket rasszistázzák ha esetleg áramot vezetnek a kerítésbe. a rendőrség nem működik rendeltetésszerűen, sőt leginkább sehogy, és még csodálkoznak hogy miért jött létre a Gárda. Nehéz beismerni egy felnőtt embernek, hogy rosszul gondolkodik, annyira megszokta, hogy a politika teljesen mocskos, és annyira hirtelen jött a Jobbik őszintesége, hogy inkább hisznek az MSZPseknek és Fideszeseknek, akik lenácizzák.
Ilyenek, hogy mondtam anyámnak (nem buta egyébként, de fideszes), hogy kijött a Jobbik programja, és nem akarja e elolvasni. erre ő : arról szól hogy irtsuk ki a cigányokat? Már tájékozódni sem akar az átlagember, csak teszi birkaként amit mondanak neki, nem néz szét, nem néz meg egy Vona Gábor interjút, egy vitát, ahol nem találnak rajta támadási felületet, mert szimplán az igazat mondja, és nem ír körül 60szor egy mondatot, mint az ilyen Orbán-félék. Majd feltűnik a Fideszeseknek is, hogy ez nem lesz sokkal jobb, bár ennél lejjebb már nem kerülhet az ország.
Mindenkinek szívből kívánom, a most még FIDESZ, esetleg MSZP szimpatizánsoknak is : Szebb Jövőt !
Csak figyelek egyenlőre.
Teljesen világos hogy ez a 20 év nem jó irányba ment, és aki egy kicsit is tisztán lát az észre veszi hogy ez nem folytatható. Ebből katasztrófa lesz, a nyugdíjasok számára, akiknek csak a szavazata számít, a demográfia tekintetében, és az etnikai arányok és szociológiai változások miatt. A gazdaság torz duális szerkezete és az adósság állományuk is fenntarthatatlan.
Ezt nem lehet csak radikálisan kezelni, mert 1-2-3 év és végünk, „de nem kicsit hanem nagyon.” De akkor már a Felcsuti kisisten sem ment minket meg.
Az ellátások leállnak, ahogy nem lesz a nyugdíjakra sem pénz, stb stb, az infláció az egekben vagy szuperré változik, szóval sötét.
Nekem nincs gondom vele végül is, mert én észreveszem idejében és van külföldön helyem, ahol már bizonyítottam és várnak. Persze nagyon jó lenne itt is bizonyítani, és élni egy termékeny életet. De azt senki ne várja, hogy mikor én már rég tudtam és más is tudhatja hogy ez így nem fog menni. És a magam módján meg is teszek mindent hogy más is megértse, és még sem történik annyi változás, hogy ne következzen be a bukás, akkor még én érezzem kellemetlennek ha nem kívánok a szarba elmerülni, csak mert mások ezt nem látták idejében!
de neked nem szar érzés azt látni, hogy vannak emberek akik változtatnának, de a többség miatt nem lehet? lehetne itt változtatni ez tuti, az országbank.rva sok pénz van, hülye az aki ezt tagadja, gazdag ország vagyunk! csak ezt mi nem érezzük meg mert máshova megy a pénz 20+ éve.
ne értsél félre, nem nézlek le azért mert esetleg nem érdekelnek téged mások, meg is értem, hisz miért idegelnéd magad idegenek miatt, nekem nem megy sajnos, sajnálom azokat akik nem tehetnek róla.
Számomra az a félelmetes hogy, te hiába mondasz bármit, az soha nem lesz jó, ami még nem is lenne baj hisz mindenkinek lehet véleménye. De az hogy soha nincs alternatíva, vagy hogy ez ok de ezt meg így kellene, az már ciki!
Süket falak esete!
Jaah még annyit.
Az öregeket sajnálom, mert őket szívatják a legjobban egy kis alamizsnával, hisz ha nem ezt az utat választjuk már rég sokkal jobb lenne, de a végén ők lesznek a legmélyebben a ……,! Ugyanis ők nem tudnak már elmenni, ők kivannak szolgáltatva.
És a tapasztalatlan fiatalokat akik akkor kezdenének rájönni hogy mi van, amikor már késő.
Szar érzés hogy van aki változtatna de a többség nem engedi?
Tudod ez a demokrácia. A többség dönt. Ezt akkor is el kell fogadnod, ha nem értessz vele egyet, vagy ha a döntés egyértelműen rossz.
Tényleg ne menj el szavazni, ha nem tudod elviselni, hogy azok nyernek akiket nem szeretsz.
Tényleg amit lehetett elcsesztük az elműlt 20 évben, de ebben benne voltál Te is meg én is és mindenki aki ebben az országban élt az elmúlt 20 évben. Meg kellene tanulni, hogy nem jó mindig másra mutogatni, hogy ő a hibás ő tehet mindenről. Mi csak szegény áldozatok vagyunk.
A másik meg hogy nincs olyan ember aki ne hazudott volna, ezért nem szerencsés senkit sem bálványozni még akkor sem ha eddig minden szavával egyetértettél és úgy tűnik mintha csak a Te gondolataidat mondta volna el. Ne építs féligazságokra.
Akárki is kerül hatalomra semmi nem fog változni, mivel az ország emberei is ugyan azok maradnak.
Az egész ország gondolkodásának kellene megváltoznia, de az nem nagyon fog.
Ha csak azoktól akarsz választ kapni akik úgy gondolkodnak mint Te akkor javaslom, hogy ne egy ilyen nyílt fúrumon tedd közé a gondolataidat, hanem egy zártabb oldalon, ahol csak olyanok vannak mint Te.
Habár ezzel a kéréseddel hogy ne válaszoljanak fideszesek meg mszp-sek pont olyan szemellenzős benyomását kelted mint akik ellen felszólalsz.
Nagyon tévedsz,hogy te is mindig felfelé fogsz haladni.Az élet nem a te óhajaid szerint működik.pl.lehetsz beteg vagy egyéb körülmény gátol a felfelé haladásban.
És pár év múlva meglátod,hogy a Jobbik sem fog csodát tenni.A Vona-interjúkről meg okosabb nem beszélni.Ő sem különb,.mint a többi párt vezetője.
Azt még nem tudom,hogy lesz-e,akire szavazok,csak azt,hogy a Jobbikra biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!