Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen érzés számodra, hogy a...

Milyen érzés számodra, hogy a körülötted lévő emberek elcseszik az országot? Mi fut végig az agyadon, mire gondolsz mi jár a fejedben ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tudom diszkriminatív leszek, de nem várok választ a fideszes és mszp-s emberkéktől. mindenki másra vagyok kíváncsi aki másra szavazna vagy aki nem megy szavazni, stb.

Én kb a semmiből építem/építettem fel magam az életem, ami nem régiben indult el végülis és tudom, hogy fel és fel fogok haladni, nem lesz szar életem, bármelyik kormány is lesz hatalmon. Így mondhatnám, hogy szarok bele mindenbe nem érdekel a sok ember akinek szar ha ő így elcseszte. De tudom, hogy sokan vannak még velem hasonló cipőben akik így éreznek, és nagyon sokan akiknek nincs lehetősége kitörni, főleg így ilyen kormányokkal.

Sokan ki vannak téve napi szinten sok bántalmazásnak mind lelki és fizikai alapon. Nem védi meg őket senki, magukat nem védhetik meg.

Engem elkeserít nagyon. Szar érzés, hogy mennyi embernek rossz így. (sok fideszes meg mszp-snek is rossz de őket nem sajnálom)

Kíváncsi lennék, hogy ki hogyan dolgozza ezt fel, könnyen túllép rajta, nem érdekli a többi ember, vagy van akit azért bánt kicsit.

2010. jan. 21. 23:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"ma 02:58"

Én az elmúlt 20 évben kb 6 évet voltam benne, de akkor is annyi volt a "bűnöm", hogy nem mentem el szavazni mert nem értettem nem érdekelt. Most jutottam el arra szintre, hogy értem is mi folyik mi történik ,így már úgy érzem szavazni is tudok.

Ettől függetlenül nem érzem magam hibásnak, hogy el van bszva az ország én nem a pingvin módszert csinálom mint te, hogy a karjaimat szétdobom, hogy hááát, ez van nincs mit tenni, fogadjuk el, ennyi.

SZERINTED vagyok szemellenzős mert "diszkriminálom" a fideszeseket, de szánalmas ha valaki nem képes megérteni, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi érted? A szemellenzős az aki szerint ez a két párt még ér valamit, de mind1 másképp gondolkozol, de tartsad meg magadnak akkor.

2010. jan. 22. 09:28
 12/17 A kérdező kommentje:
+mszp-seket, lemaradt.
2010. jan. 22. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Örményországban rosszabb.
2010. jan. 22. 09:31
 14/17 A kérdező kommentje:

"Nagyon tévedsz,hogy te is mindig felfelé fogsz haladni.Az élet nem a te óhajaid szerint működik.pl.lehetsz beteg vagy egyéb körülmény gátol a felfelé haladásban."

Ha megvakulok, elvesztem a vágtagjaimat, meg ilyenek, akkor valóban ilyen erő beleszólhat. De többnyire én irányítom a sorsomat és hiszek bízok magamban, tudom, hogy fel tudok törni, nagyon sok viszsajelzás is erősít ebben. Nem kell féltened..

"És pár év múlva meglátod,hogy a Jobbik sem fog csodát tenni.A Vona-interjúkről meg okosabb nem beszélni.Ő sem különb,.mint a többi párt vezetője.

Azt még nem tudom,hogy lesz-e,akire szavazok,csak azt,hogy a Jobbikra biztosan nem."

csodát nem is várok, változást igen, de ne tegyük jobibkos fórummá a topicot nem erről akarok vitázni, hogy tudnak e tenni valamit vagy sem. más a téma.

2010. jan. 22. 09:32
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"AZ a párt még nem hazudott bizonyítottan, nem csapta be a szavazóit."

Jé, ez rám is igaz! Ennyi erővel szavazz inkább rám, vagy a szomszéd Pityura! Mi sem kormányoztunk még, honnan tudod, hogy velünk nem működne jobban az ország?

2010. jan. 22. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Az is elcseszi aki hagyja a dolgokat, és nem harcol ellenük. A sült galabm nem repül a szánkba.
2010. jan. 22. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:

"AZ a párt még nem hazudott bizonyítottan, nem csapta be a szavazóit."

Jé, ez rám is igaz! Ennyi erővel szavazz inkább rám, vagy a szomszéd Pityura! Mi sem kormányoztunk még, honnan tudod, hogy velünk nem működne jobban az ország?"

teljesen gyökér vagy.. inkább olvasd el a programját, nézd meg a nyilatkozataikat te szerencsétlen. de akkor szavazz arra aki szétlopta az országot, hiszen milyen jókat ígérnek most is, biztosan igaz!

2010. jan. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!