Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már nem bírok így élni mit...

Már nem bírok így élni mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés

Ma letten 20 éves lány. Most járok első évre egyetemen. Hiányzik a gimi, az utolsó év csodás volt... társasági életet éltem,buliztam, volt egy röpke hónapig barátom is. Visszahúzódó vagyok, nincsen önbizlmam. Nem vagyok szép, komplexusaim vannak emiatt, nem barátkozik velem senki. Most jóformán senki nem szól hozzám egész nap. Nem bulizok, sehova nem megyek, magam alatt vagyok és egyre jobban befordulok, mert látom, hogy most száll el a fiatalságom és én nem is élek. Egyik felem menne, bulizna minden héten, másik nem, mert nem merek közeledni az emberek felé. Egyik barátnőm mindig hív, meg megpróbál beszélgetni velem, de tudom csúnya dolog, nagyon irigy vagyok rá. Ő is egyetemista de megtalálta a társaságát, vannak barátai, van társasága akikkel eljárkálnak ide-oda.

Sokszor érzem azt, hogy teher már neki az én antiszociális viselkedésem, hogy csak panaszkodni tudok, ha beszélgetünk (mert nincs már más témám...) és előre félek már mikor un teljesen rám és cserél le teljese a partiképesebb, életvidámabb barátaira.

És nem bírok én így élni!!! Már semmi esélyem kapcsolatokat építeni, már elcsesztem mindent ennyi volt. Kimaradt a fiatalságom.

Komolyan, mit csináljak?

2010. febr. 10. 20:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is ha csúnya is vagy (bár nem hiszem hogy az vagy, mert aki rosszkedvű, gyakran látja magát is csúnyának, függetlenül attól, hogy tényleg csúnya-e) attól még barátkoznak veled az emberek. Én is ilyen vagyok/voltam mint te és most próbálok megváltozni. Valaki írta itt, hogy az igazi barátokkal simán megy a beszélgetés, hát igen. Velem is így van :) Akivel meg nem, hát akkor néha találkoztok és kész. :) Amúgy te egyébként bulizós vagy? Mert ha nem, akkor inkább olyan embereket keress, akik szintén nem bulizósak, mert lehet valaki akármilyen kedves és jófej, ha te nem vagy bulizós akkor nem is fogsz minden hétvégén menni. :) Mosolyogj társaságban, még ha nehezen is megy, mert ők azt fogják látni, hogy vidám vagy és szerintem szívesebben beszélgetsz te is egy jókedvű emberrel nem? Nem arra gondolok, hogy mindig játszd meg magad, csak azért mosolyogni se rossz dolog. Aztán ha arra van kedved, nyugodtan panaszkodhatsz is, csak ne minden beszélgetést ezzel kezdj. :)
2010. júl. 17. 09:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem vagy lemaradva semmiről, itt a nyár, van időd, hogy kicsit megváltozz és jövőre egy új embert ismernek meg a többiek. :)
2010. júl. 17. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!