Már nem bírok így élni mit tegyek? :' (
Ma letten 20 éves lány. Most járok első évre egyetemen. Hiányzik a gimi, az utolsó év csodás volt... társasági életet éltem,buliztam, volt egy röpke hónapig barátom is. Visszahúzódó vagyok, nincsen önbizlmam. Nem vagyok szép, komplexusaim vannak emiatt, nem barátkozik velem senki. Most jóformán senki nem szól hozzám egész nap. Nem bulizok, sehova nem megyek, magam alatt vagyok és egyre jobban befordulok, mert látom, hogy most száll el a fiatalságom és én nem is élek. Egyik felem menne, bulizna minden héten, másik nem, mert nem merek közeledni az emberek felé. Egyik barátnőm mindig hív, meg megpróbál beszélgetni velem, de tudom csúnya dolog, nagyon irigy vagyok rá. Ő is egyetemista de megtalálta a társaságát, vannak barátai, van társasága akikkel eljárkálnak ide-oda.
Sokszor érzem azt, hogy teher már neki az én antiszociális viselkedésem, hogy csak panaszkodni tudok, ha beszélgetünk (mert nincs már más témám...) és előre félek már mikor un teljesen rám és cserél le teljese a partiképesebb, életvidámabb barátaira.
És nem bírok én így élni!!! Már semmi esélyem kapcsolatokat építeni, már elcsesztem mindent ennyi volt. Kimaradt a fiatalságom.
Komolyan, mit csináljak?
Ha írsz nekem egy privi üzit, szívesen ajánlok egy nagyon jó szakembert, aki segíthet felderíteni a szomorkás hangulatod okát!Nem pszichiáter.
Ezenkívül manapság sokféle módszer létezik, amivel az ember feltárhatja a lelke legmélyebb bugyrait...
Ami pedig mindentől függetlenül a legfontosabb!
Csinálj egy listát, gondoldd végig mi az ami igazáól zavar magadban! Nincs önbizalmad?Építsd fel! Járj sportolni vagy olyan közösségekbe ahol hasonló gondolkodású emberekkel lehetsz, nevess, öltözködj kedvedre, táncolj, tanulj, bármit tégy amiben örömed leled így lesz sikerélményed és bónuszba jár majd az önbizalom. ;)
Hogy bármiről is lecsúsztál volna? Ugyan :) dehogy! Néha jók ám ezek a kis mélypontok... mérlegelésre késztetik az embert... és utána... erősebb leszel, mint valaha:)
Porold le magad és csapj a lecsóba! :)
Meglátod sikerül, ha segítség kell, küldöm az elérhetőséget!
Köszönöm mindenkinek! Sajnos ez nem ilyen egyszerű! Azért
is utálom már a szülinapomat, mert most mit ünnepeljek? Egyszer vagyok fiatal és most szállnak el a legszebb éveim, én meg nem csináltam eddig semmit, amit egy korombeli lány. :(
én 18 fiú vagyok 2 barátom van akikkel csak msn-en tudok érezni, lányokhoz még sosem mertm szólni sem életemben úgyhogy megértelek azt hiszem. Ismerem azt az érzést amikor azt hiszed hogy terhelsz valakit, de ezt hidd el hogy nem így van!(mondom én, aki nem hiszi el, de barátaim már annyit mondták hogy lehet benne valami...
kimaradt egy-két év, de van még sok, itt az ideje elkezdeni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!