Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már nem bírok így élni mit...

Már nem bírok így élni mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés

Ma letten 20 éves lány. Most járok első évre egyetemen. Hiányzik a gimi, az utolsó év csodás volt... társasági életet éltem,buliztam, volt egy röpke hónapig barátom is. Visszahúzódó vagyok, nincsen önbizlmam. Nem vagyok szép, komplexusaim vannak emiatt, nem barátkozik velem senki. Most jóformán senki nem szól hozzám egész nap. Nem bulizok, sehova nem megyek, magam alatt vagyok és egyre jobban befordulok, mert látom, hogy most száll el a fiatalságom és én nem is élek. Egyik felem menne, bulizna minden héten, másik nem, mert nem merek közeledni az emberek felé. Egyik barátnőm mindig hív, meg megpróbál beszélgetni velem, de tudom csúnya dolog, nagyon irigy vagyok rá. Ő is egyetemista de megtalálta a társaságát, vannak barátai, van társasága akikkel eljárkálnak ide-oda.

Sokszor érzem azt, hogy teher már neki az én antiszociális viselkedésem, hogy csak panaszkodni tudok, ha beszélgetünk (mert nincs már más témám...) és előre félek már mikor un teljesen rám és cserél le teljese a partiképesebb, életvidámabb barátaira.

És nem bírok én így élni!!! Már semmi esélyem kapcsolatokat építeni, már elcsesztem mindent ennyi volt. Kimaradt a fiatalságom.

Komolyan, mit csináljak?

2010. febr. 10. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok, talán akkor nme megfelelő emberek a barátaid :S előfordul mert ha tényleg barát akkor mellette úgy mersz viselkedni hogy nem takargatod a valód, és mersz megszólalni nevetni stb. Nehéz megtalálni az ilyet nekem is max 2-3 ilyen ember van a többi eléggé haveri, felszínes kapcsolat bár azis kell valamennyire... És a barátnőd tudja mindezt? Talán nem érti meg mivan veled, és lehet az érzi már nem akarsz vele lenni,vagy hasonló. És biztos segítene ha kiöntenéd neki a lelked. És probálj ne a rosszakra gondolni állítólag amire gondolsz azt bevonzod, gondolj arra, hogy sok barátod lesz v mintha már meglenn és elvilegez már sok emberen segített mert a poztitív gondolkodás bevonzotta a jó dolgokat! Sok sikert :)
2010. febr. 10. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
22:10 voltam csak akkor még az enyém volt az uccsó ;)
2010. febr. 10. 22:43
 13/22 anonim válasza:
kezdésenek menj el pszihiáterhez
2010. febr. 10. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha írsz nekem egy privi üzit, szívesen ajánlok egy nagyon jó szakembert, aki segíthet felderíteni a szomorkás hangulatod okát!Nem pszichiáter.

Ezenkívül manapság sokféle módszer létezik, amivel az ember feltárhatja a lelke legmélyebb bugyrait...

Ami pedig mindentől függetlenül a legfontosabb!

Csinálj egy listát, gondoldd végig mi az ami igazáól zavar magadban! Nincs önbizalmad?Építsd fel! Járj sportolni vagy olyan közösségekbe ahol hasonló gondolkodású emberekkel lehetsz, nevess, öltözködj kedvedre, táncolj, tanulj, bármit tégy amiben örömed leled így lesz sikerélményed és bónuszba jár majd az önbizalom. ;)

Hogy bármiről is lecsúsztál volna? Ugyan :) dehogy! Néha jók ám ezek a kis mélypontok... mérlegelésre késztetik az embert... és utána... erősebb leszel, mint valaha:)

Porold le magad és csapj a lecsóba! :)

Meglátod sikerül, ha segítség kell, küldöm az elérhetőséget!

2010. febr. 11. 01:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én írtam az utolsót... Szóval lefelejtettem, hogy Isten Éltessen Sokáig és Boldog Születésnapot kívánok! ;)
2010. febr. 11. 13:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel mint te, de én fősulis vagyok. Én is szívesen beszélgetnék veled ha van kedved.
2010. febr. 11. 19:05
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Sajnos ez nem ilyen egyszerű! Azért

is utálom már a szülinapomat, mert most mit ünnepeljek? Egyszer vagyok fiatal és most szállnak el a legszebb éveim, én meg nem csináltam eddig semmit, amit egy korombeli lány. :(

2010. febr. 13. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
17%
De primitív vagy, inkább tanúlnál azzal törődj, ne az italozással és a kicsapongó élettel.
2010. febr. 13. 16:10
 19/22 anonim ***** válasza:

én 18 fiú vagyok 2 barátom van akikkel csak msn-en tudok érezni, lányokhoz még sosem mertm szólni sem életemben úgyhogy megértelek azt hiszem. Ismerem azt az érzést amikor azt hiszed hogy terhelsz valakit, de ezt hidd el hogy nem így van!(mondom én, aki nem hiszi el, de barátaim már annyit mondták hogy lehet benne valami...

kimaradt egy-két év, de van még sok, itt az ideje elkezdeni... :)

2010. febr. 13. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 25 leszek. Nagyon sokat buliztam, a pasik imádtak. Most középkorúakkal vagyok összezárva (már dolgozom) és látom, milyen az életük, ezért mondom, amit mondok! Most ÉLD az életed, MOST LEGYÉL FIATAL! Hidd el, nagyon sok mindent kihagysz. Az egy dolog, hogy én is elc..esztem az egész életem, most rakom össze magam lelkileg. Egész tinikoromban nagyon szépnek láttam magam, most meg van, hogy elsírom magam, ha tükörbe nézek. A lelkünkkel van gond, nem vagy csúnya. Ha kedves vagy és jófej, senkit nem érdekel, hogy csúnya vagy!
2010. febr. 13. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!