Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már nem bírok így élni mit...

Már nem bírok így élni mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés

Ma letten 20 éves lány. Most járok első évre egyetemen. Hiányzik a gimi, az utolsó év csodás volt... társasági életet éltem,buliztam, volt egy röpke hónapig barátom is. Visszahúzódó vagyok, nincsen önbizlmam. Nem vagyok szép, komplexusaim vannak emiatt, nem barátkozik velem senki. Most jóformán senki nem szól hozzám egész nap. Nem bulizok, sehova nem megyek, magam alatt vagyok és egyre jobban befordulok, mert látom, hogy most száll el a fiatalságom és én nem is élek. Egyik felem menne, bulizna minden héten, másik nem, mert nem merek közeledni az emberek felé. Egyik barátnőm mindig hív, meg megpróbál beszélgetni velem, de tudom csúnya dolog, nagyon irigy vagyok rá. Ő is egyetemista de megtalálta a társaságát, vannak barátai, van társasága akikkel eljárkálnak ide-oda.

Sokszor érzem azt, hogy teher már neki az én antiszociális viselkedésem, hogy csak panaszkodni tudok, ha beszélgetünk (mert nincs már más témám...) és előre félek már mikor un teljesen rám és cserél le teljese a partiképesebb, életvidámabb barátaira.

És nem bírok én így élni!!! Már semmi esélyem kapcsolatokat építeni, már elcsesztem mindent ennyi volt. Kimaradt a fiatalságom.

Komolyan, mit csináljak?

2010. febr. 10. 20:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek menj el ha a barátnőd hív. Nyilván otthonról nem rögtön valami szórakozóhelyre mennétek, hanem előtte valami beülös program. (Kocsma, bár, ilyesmi)

Mondd azt, h szórakozni nincs kedved, de szívesen elmennél velük inni valamit. Aztán menned kell haza. Így nem fogod magad kellemetlenül érezni, h reggelig ki kell bírni. 1-2 órát meg akár síri csendben is kibírsz.

2010. febr. 10. 21:00
 2/22 A kérdező kommentje:
Már mindegy... mostközölte velem telefonon, hogy elege van ebből és igazából megértem őt. Mostmár senkim sincs :'(
2010. febr. 10. 21:02
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van kedved msn-en beszélgetni?:) Én is elsőéves egyetemista, lány vagyok, de pont az ellentéted. Imádok beszélgetni, mindenkivel, és szeretnék Neked segíteni! Írj nekem privát üzenetet, és elküldöm neked ímélben a címem, és felvehetsz:)
2010. febr. 10. 21:10
 4/22 anonim ***** válasza:
Engem is felvehetsz nyugodtan msn-re:)Írj privátba.:)
2010. febr. 10. 21:16
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon rendesek vagytok, de nem akarok senkit terhelni!

De miért tette ezt velem a barátnőm???

2010. febr. 10. 21:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem terhelnél,de komolyan!Én szívesen barátkoznék veled!Ne becsüld alá magad!
2010. febr. 10. 21:21
 7/22 anonim ***** válasza:
55%

Sztem szedd össze magad!

Egy ilyen hisztis libára senki sem kíváncsi.

Mások halálos betegségekkel küzdenek és örülnek minden újabb napnak, te meg 20 évesen ülsz otthon és sajnáltatod magadat!?

Szégyelld el magad, majd öltözz fel, és irány a legközelebbi hely, ahová a kordbeliek járnak!

És rúgjál be + dugjál még ma!

2010. febr. 10. 21:27
 8/22 anonim ***** válasza:

Mi az hogy miért tette et veled a barátnőd? Te miért tetted ezt vele, hogy hív te meg nem mentél ez nem szép... Mit sajnáltatod magad annyi lett volna, hogy szépen elmész vele néha, törődsz vele, és közben még az ő barátaival is jóba lehettél volna. Szerintem ezért mást nem okolhatsz. És gondolhatnád, hogyha gimiben ment a társasági élet akkor itt miértne menne? Ne ijedj meg mert elnyomnak és az gáz. Bátorság hívd fel a barátnőd kérj bocsánatot és menj el vele valahova mondmeg neki hogy változtatni fogsz! Hajrá

4

2010. febr. 10. 22:10
 9/22 A kérdező kommentje:
Gimiben úgy ment, hogy járkáltunk el koncertekre pl de akkor is csak két barátommal. Sosem tudtam társaságban feloldódni. Sajnálom nem tudom mit tudnék neki mondani ezek után. De elég depressziós vagyok mostanában és azért egy igazi barátnak szerintem mellettem kéne állnia a rosszban is, nem csak a jóban.
2010. febr. 10. 22:13
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el a barátnőddel bulizni, kapcsolódj ki. Lehet hogy ott megismerkedsz majd valaki(kk)vel és újra minden a régi kerékvágásban forog:) soha sem tudod mit hoz majd a sors:) PRÓBA SZERENCSE!!!!!!
2010. febr. 10. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!