Hogyan gyűjthetnék bátorságot ahhoz, hogy megvédjem magamat és másokat? Nem bírok tovább együtt élni ezzel a gyávasággal!
Teljesen megértelek, és ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy. nagyon sok ember van így, ezt úgy nevezik, hogy konfliktuskerülő magatartás, ennek pontosan ilyen megnyilvánulásai vannak, hogy stressz és konfliktushelyzetben leblokkolsz.Ennek sokszor a súlyos önbizalomhiány az alapja
Szerintem valamilyen tréning, vagy pszichológusi segítség kellene.
Szia!
Nekem is ez a problémám, az osztálytársaim nagyon elvették az önbizalmamat...Most egy ideje nem kell suliba járnom és jött egy alkalom mikor ki kellett állnom magamért és már épp hagyni akartam a francba mikor a nevelőapám megkérdezte h nem akarok e valamit tenni...Elmondta h ez meg ez mekkora szemétség és hogy ő ezt és ezt tenné ha vele történne nagyon beleélte magát és akkor ebből valahogy erőtmerítettem és megtettem amit kell. És jól tettem! Szerintem neked is kell valaki aki fellelkesít...:) Ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj priviben...:)
Ugyanilyen problémáim voltak fiatalon.
Tudod mitől múltak el egycsapásra? Elkezdtem sportolni. Vízilabdáztam hat évig, hát az egészségtelen gátlásaim és az önbizalomhiányom bizony hamar megszűntek!
Sok sikert Neked is!
Szia!
Az utolso valaszoloval tokeletesen egyetertek!
Valassz egy olyan hobbyt ahol csapatban EGYUTT kell "dolgozni" masokkal!
Regen sokszor valtottam sulit,persze mindenhol divat volt szekalni az ujakat emiatt teljesen elment az onbizalmam kb nem mertem az emberek szemebe nezni....
Aztan elkezdtem tacolni,teljesen atformalt,sokkal magabiztosabb lettem egy nagyon jo csapatba kerultem ahol szamitottunk egymasra. hamar megjott az onbizalmam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!