Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyre többet gondolok az...

Egyre többet gondolok az öngyilkosságra, hogy merítsek erőt?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, körülbelül 16 éves korom óta érzem azt, hogy abszolult nem vagyok boldog, magányos vagyok, senki nem szeret, már antiszociális is lettem körülbelül, gátlásos vagyok még akkor is, ha a boltban kenyeret kell venni. Sportos külsőm van, 184 centiiméter vagyok, nem vagyok elhízva, vannak izmaim, de nem vagyok pálcika sem. Igazi férfias alakom van. Abszolult nincs önbizalmam, mindentől félek, mindennel kapcsolatban gátlásaim vannak, önmagam sem tudok igazán lenni, és már semminek nem tudok örülni, és ok nélkül az alap kedvem mindig "rossz". Jöhet a sok szöveg, hogy vegyek erőt magamon, és áljak fel, hidjétek el 5 éve próbálkozom, mindig sikerül is pár napja, mikor mondogatom magamnak, hogy "na azért is jó kedvem lesz", és a "a kis dolgoknak kell örülni, az a boldogság kulcsa" és a sok közhelyes szöveget, aztán mindig itt kötök ki valami hasonló szánalmas kérdéssel.

Nincsenek barátaim sem, gondolom az előbb felsorolt okoknak köszönhetően, legbelül szomorúságot érzek. Psichológushoz nem fogok menni, mert azt eleve szánalmas dolognak tartom, és eleve túl nagy a büszkeségem hozzá, és rajtam eleve nem segít, ha bárkinek elsírom, hogy "juj milyen rossz az élet brühümbrühüm". Afrikában eleve rossz a helyzet, mégsem olyan szerencsétlenek és "depressziósak" mint én, így eleve jogot sem érzek hozzá, hogy az legyek, mivel sokkal rosszabb a helyzet valahol. Semmi nem tesz már boldoggá, összesen egy barátnőm volt 21 év alatt... az 1 éves kapcsolat volt. De nem is akarok több kapcsolatot, mert nem kínzom magam. Csak "arra" pedig sosem próbálkoztam úgy komolyabban hölgyet szerezni (nem mintha nem próbálkoztam volna, csak ugye eleve önbizalom nélkül...). Tehát most itt ülök fél 12-kor és azon gondolkodom, hogy az M4-es metró talán fájdalommentesen képes segíteni rajtam. Túl bölcs is vagyok, tehát két közhelyes mondattól nem leszek happy mint egy átlagos ember. Ezért felteszem a kérdést, hátha bárki tud rajtam "segíteni". Vagy legalább annyival segít hogy itt sajnáltathatom magam! :D

#halál #depresszió #öngyilkosság #szorongás #skizofrénia #démon #recesszió #skizofrén #Raimhol #Dancsó Péter magárakeres HAHAHA kitaláltam mi? ;) Üdv Raimhol
2015. febr. 5. 23:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:

Értelek.

A videóba belenéztél?

2015. márc. 21. 18:51
 32/41 A kérdező kommentje:
Épp nézem a videót, idáig maximáisan úgy gondolkodik az úr ahogyan én.
2015. márc. 22. 13:27
 33/41 anonim válasza:
Valami hasonló emberrel ha beszélnél, azzal sokat nem vesztenél, de hátha tudna mondani valamit, ami segíthet.
2015. márc. 23. 19:29
 34/41 anonim válasza:

Nemtudom te mennyire hiszel ezekben a dolgokban de azért utána nézhetsz az agykontrollnak is. Ez egy nagyon jo módszer több millió ember életét megváltoztatta már és nekem is nagyon sokat segített. Nagyon röviden: ha sokat mondogatod magadnak, sokat gondolsz rá akkor sikerülni fog. Vagy ha ez nem jön be, próbálj meg valakinek beszélni a problémádról...

Remélem azért egy kicsit segítettem.

2015. márc. 31. 22:35
 35/41 anonim válasza:
Ha valakivel beszélgetnél, írj egy levelet és megadom a számomat. Ennél többet nem tudok tenni, egyelőre.
2015. máj. 10. 23:02
 36/41 sad_boy_ válasza:

Nézd meg mások előadásait akik ugyan ebben a cipőben járnak de még élnek.

[link]

2015. máj. 11. 23:45
 37/41 anonim válasza:
Szia próbáltam neked privátban küldeni üzenetet,de nem ment...azt írja letiltottak téged. Mindenesetre ha látod ezt a kommentet vedd fel velem a kapcsolatot:telkien250@gmail.com itt megtalálsz. Én is ugyanabban a cipőben járok mint amiben te.
2016. szept. 8. 17:46
 38/41 anonim ***** válasza:
Soha ne magadat hibáztasd!
2016. szept. 17. 20:39
 39/41 anonim válasza:
Mitől lettél depressziós?
2017. ápr. 25. 19:32
 40/41 anonim ***** válasza:
Igen olvassa "kiskoru" is az ongyilkossagos dolgokat. Nem nyirom ki magam, nektek sem kene de meg viccelodni se vele. Maradjunk meg a Xanax mellett, az olyan bekes, es nyugodt.. Tolj be 1,5 mg-t es jobban leszel. Nekem bevalt, es igen, irom en, 16 evesen. De mar masfel eve "azzal" elek, vagyis inkabb: azert elek. Ha semmilyen celja nincs az eletnek, az is cel lehet, hogy "holnap meg fel akarok kelni, mert bevehetem" nem olyan tokeletes emberi cel, de cel, es addig is elsz. Szemely szerint en ajanlom ezt elso celnak, a tobbi celod akar csalad, asszony, gyerekek.. de erted.. Amig azokat megvalositod, a xanax es az utana valo vagyakozas eletbe tart.
2017. ápr. 27. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!