Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolok egyre többet...

Miért gondolok egyre többet öngyilkosságra? Miért érzem hogy semmivé lett a világom a hazám, Én? És miért vagyok folyton ideges?

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van munkád, illetve jársz iskolába, és ha jársz ott jól teljesítesz? Van életcélod?
2013. máj. 4. 20:20
 2/12 anonim válasza:
ugyanezt érzem...
2013. máj. 4. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Már 41 éves vagyok, látszólag minden rendben körülöttem, de én is ezt érzem, persze öngyilkos nem lennék.

Egyszerűen én mást terveztem és más lett minden a végén, nem jó érzés, ha nincs kezünkben a gyeplő.

Pajzsmirigy hormon eltérés is lehet nálad. Esetleg vizsgálatra gondoltál?

2013. máj. 4. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:
22 Éves fiatal fiú vagyok, van szakmám, és munkám is.
2013. máj. 4. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szar az egész világ, ez itt baj
2013. máj. 4. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
törődj többet magaddal, és kevesebbet másokkal.Szórakozz ilyesmi.
2013. máj. 4. 21:52
 7/12 dani900 ***** válasza:

Vagy tudod a választ, vagy még annyira sem vagy tisztában vele, hogy olyan kérdést tegyél fel, amiből segíteni tudnánk.

Először nézz körül magadban, mi az, amiért igazából te vagy a felelős, gondolom, eddig nem nagyon volt felelősséged sok mindenben, otthon segítettek, most meg a nyakadba szakadt a világ.

Ezt úgy hívják, hogy élet, és téged nem készítettek fel rá.

Én is ugyanennyi idős vagyok, de nem írnám le magam úgy, hogy 22 éves fiatal fiú vagyok....

De én ebből már látom, hogy még tényleg fiú vagy, de most már ideje lenne felnőnöd, ha valaha még boldog szeretnél lenni.

El kell engedni a szülőket, nem szabad hagyni, hogy bármit elintézzenek, megkönnyítsék a dolgod, mert a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

A boldogság, mindig a nehezebbik úton érhető el.

2013. máj. 5. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha öngyilkos akarsz lenni a te dolgod, de még most tedd meg mielőtt tönkreteszed más életét is a sajátodon kívűl. Ha lehet ne vonat elé állj mert nagyon bosszantó hogy azért nem tud az ember időben munkába eljutni vagy haza mert valami holdkóros elé állt és sokáig tart a helyszínelés.

A kérdéseidre pedig kétlem, hogy bárki tudná a választ. Esetleg fordul pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Ők pont az ilyen kérdések megválaszolására vannak.

2013. máj. 11. 09:10
 9/12 anonim válasza:

Az utolsó (előttem lévő)kommentelőnek üzenem, hogy ne irkáljon ilyeneket, hogy tegye meg, mert még megteszi!!!!!

Kedves kérdező, ha idegesnek érzed magad, igyál citromfű teát, jógázz, esetleg hallgass hangosan tombolós zenét, tombold ki magad, attól megkönnyebbülsz. Ha ezek sem segítenek, akkor keress valami küzdősportot, ahol le tudod vezetni a feszkót (mondjuk boksz zsákon).

27/N

2013. máj. 11. 11:02
 10/12 anonim válasza:
Szerintem pedig ne magaddal törődj! Ne magadért élj! Vedd észre a körülötted lévő embereket. Kezdd el értékelni őket,első lépésként,aztán rájössz,milyen sokat jelent neked a szeretetük.Ha másokkal törődsz,kapsz egy pozitív énképet magadról.Az idegességedet se egyedül vezesd le. Menj futni,vagy boxolni vagy amit szeretsz,de ne egyedül! Hagyd most egy kicsit magadat és nézz mások felé. Szerintem ez a tuti módszer.
2013. máj. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!