Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ember miért szakította ki...

Az ember miért szakította ki magát a természetbol?

Figyelt kérdés
Az ember osztonlény, ugyanolyan mint az állat, akkor nem értem miért kell ennyire "kultúráltan" élnie? És miért baj az ha valaki az osztoneire hallgat, miért kell mindenkinek kitanult emberként élnie meg minden? Na tudjátok mirol beszélek... Hogyha még mindig a természetben élnénk, mint régen az indiánok akkor minden sokkal másabb lenne, egészséges lenne a Fold is! Tudom, ebbe mai ésszel belegondolni fura, még nekem is, de képzeljétek el milyen szép is lenne, ha még a természetben élnénk állatokként... Sok ember lenézi az állatokat, hogy pl. "az csak egy macska" vagy mittudomén.. de szerintem egyetlen egy állat minden elbutított embernél tobbet ér! Van még valaki aki így gondolja?
2010. febr. 9. 08:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én sehogy nem tudom megérteni....:( Annyira szeretem az állatokat, hogy 8 évesen lettem vegetariánus és a természetet is annyira imádom, hogyha kivágnak egy egészséges fát, átkozni tudom aki ezt tette!

Az ember túl nagynak érzi magát, pedig nem az!

2010. febr. 15. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!