Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Németben élek és itt járok iskolába,ebben az évben kezdtem ,elötte sosem tanultam németet ,most jutottam el arra h mostmár majdnem mindent értek csak néhány szót kell nekem néha megmagyarázni . Az osztálytársaim nem foglalkoznak velem túlzottan😞 ha kérdezek valamit válaszolnak ,de nem folytatódik a beszélgetés ,ilyenkor erőt veszek magamon ,ha meg valaki kérdez tőlem valamit ,nem tudom miért de vagy leblokkolok vagy nem tudom ,mert nem tudok válaszolni ,de mikor elmegy az illető ,akkor egyből eszembe jut ,hogy mit kell mondani...ez normális a kezdeteknél vagy nem jó?2015. jan. 7. 18:39
1/1 anonim válasza:
Utána mennék, és akkor mondanám el, amikor tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!