Más is utálja a valentin-napot?
Igen, gyűlölöm a Valentin napot. Értelmetlen "ünnep". Aki szeret, annak minden nap "a szerelem ünnepnapja". Közhelyet mondtam most, de ez annyira igaz, mint semmi más ezen a rohadt világon. :)
Én nem azt mondanám rá, hogy nyálas. Hisz' egy csók is nyálas, és egy együtt töltött romantikus este is. Ez természetes, és én szeretem a nyálas dolgokat! :)
A Valentin napra azonban más szót ismerek: gicces.
Olvasnivaló: [link]
Mellesleg van párom, nagyon szeretjük egymást, és ő sincs oda ezért a baromságért. :)
én csak azért nem szeretem, mert nincs kivel töltenem :DD
16/L
Nem lenne vele semmi bajom, ha a környékén nem a vízcsapból is az folyna. A bajaim:
(1) üzlet. Arra való, hogy a giccsárusok megkeressék az éves betevő egy részét.
(2) nem magyar ünnep. Ámerikában vajon megünneplik augusztus 20-át? (Magyar államalapítás ünnepe.) Nem? Akkor mi miért ünnepeljük az ő ünnepeiket?
(2/a) ha már mindenáron, akkor legyen Bálint-nap.
(3) még képmutatás is, miként lassan az összes ajándékozós ünnepünk. Persze ezt otthon szépen ki lehet kerülni, de mi a viharnak? Ha szeretek valakit, Bálint-nap nélkül is tudok venni neki egy szál virágot, nem?
Nagyon nem szeretem! Tömegbutító marhaság! Csak azon az egy napon kell kimutatnom, hogyha szeretek valakit? Csokoládégyárosok és virágosok nemzeti ünnepe! Ez a véleményem róla! Nekem a valentin-nap, az a nap, amikor "összejöttünk" a barátommal. Utálom az ilyen kötelező hülyeségeket!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!