Más is utálja a valentin-napot?
én is utálom. Semmi értelme
14L
Nekem is eddig úgy volt, hogy sosem volt ilyenkor párom.... Aztán jött ez, hogy most van. (: És én bevallom hősiesen, hányok a valentin napi őrülettöl, ezt is csak felfujják. Semmi tradicioja nincs tényleg, csak egy hülye amcsi ünnep, hogy duzzadjon a kereskedők pénztárcája.... és ha szereted, akkor veszel neki valamit.... szerintem ez kész szánalom... nálam a másik ilyen a karácsony is.
16/L
Na ja. A boldogság nélkül nézni a fazsfej boldogokat
14/F
Ebben az évben kifejezetten bejön, mivel vasárnapra esik, így nem mozdulok ki a házból nem látok 1 szívet és 1 nyáltól tocsogó egymásba ragadt párocskát sem.
Ha hétköznapra esik ki nem állhatom, szerintem az egész csak a kereskedelemnek jó. Ha egyszer lesz párom valentin-napon nem fogunk egymásnak semmit sem venni, hanem össze dobjuk a pénzt és elmegyünk kirándulni egyet a szabadba valahova messzebbre, beülünk valami teázóba stb.
A szerelem kimutatására nem kell pénzbe kerülő tárgyat adnod a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!