Az emberek egy része miért utálja a zsidókat?
Mondok egy viccet, ebből megérted.
Két zsidó megy haza egy jól sikerült vásár után.
- Te Ábris, én nem értem, honnan szedik a gójok azt a sok pénzt, amit keresünk rajtuk.
A másik "baj" velünk, hogy kifelé hihetetlenül összetartók vagyunk, pl. a döntési jogokat adó pozíciókba egymást segítjük.
Féleértés elkerülésére: nem utálom a zsidókat, már csak azért sem, mert én is az vagyok. Azt ajánlom a minket utálóknak, hogy inkább tanuljanak tőlünk. (Bár nekünk úgy is jó, ha nem. Majd ijesztgetünk náciveszéllyel, aztán úgyis a nekünk megfelelő pártok fognak választást nyerni.)
Kevesen vannak, de ott tolonganak, ahol bármi is leeshet. Idővel majdnem mindenkiről kiderül, aki valaha is számított, hogy van benne valami.
Ha a legkisebb bármiféle személyes sérelem is éri őket, rögtön teleüvölthetik a világot az antiszemia fenyegetettséggel. Így nekik szinte bármit szabad. Ez már nem túl fair.
Ott a probléma amikor elneveztek minket gójoknak.
http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE&feature=player_em..
Amúgy pedig köszönd a Zsidóknak, hogy 3 éven belül nem lesz fedél Magyarország 2/3-nak a feje fölött.
Az én véleményem szerint aki a zsidókat az egy részben önmagát és embertársait is utálja, hiszen a zsidók az emberek hülyeségeiből gazdagodnak meg, s eközben országokat és társadalmakat tesznek tönkre(Hitler részben a hatalomvágyuk miatt kezdte el irtani őket), és mi még segítjük is őket.
A 2.válaszoló azt javasolta, hogy tanuljunk tőlük. Én ehhez annyit hozzá tennék hogy: tanuljunk tőlük, de ne legyünk olyanok, mint ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!