Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért utálja a zsidókat?

Figyelt kérdés
Még megértem hogyha a cigányokat gyűlöli valaki, azok lopnak meg minden, de a zsidók nem csinálnak semmi ilyesmit!
2011. jún. 28. 12:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Dehogynem,csak nem annyira feltűnően....
2011. jún. 28. 12:42
 2/16 józsibarát ***** válasza:
46%

Mondok egy viccet, ebből megérted.

Két zsidó megy haza egy jól sikerült vásár után.

- Te Ábris, én nem értem, honnan szedik a gójok azt a sok pénzt, amit keresünk rajtuk.

A másik "baj" velünk, hogy kifelé hihetetlenül összetartók vagyunk, pl. a döntési jogokat adó pozíciókba egymást segítjük.

Féleértés elkerülésére: nem utálom a zsidókat, már csak azért sem, mert én is az vagyok. Azt ajánlom a minket utálóknak, hogy inkább tanuljanak tőlünk. (Bár nekünk úgy is jó, ha nem. Majd ijesztgetünk náciveszéllyel, aztán úgyis a nekünk megfelelő pártok fognak választást nyerni.)

2011. jún. 28. 12:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Máig az ő kezükben van a világ piacának a nagyrésze
2011. jún. 28. 13:38
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
hitler kezdte, mert szerinte nem szabad bemocskolni a fehér fajt, nem lehet keveredni más népekkel, és azóta is sokan ezeket a nézeteket vallják (én is)
2011. jún. 28. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kevesen vannak, de ott tolonganak, ahol bármi is leeshet. Idővel majdnem mindenkiről kiderül, aki valaha is számított, hogy van benne valami.

Ha a legkisebb bármiféle személyes sérelem is éri őket, rögtön teleüvölthetik a világot az antiszemia fenyegetettséggel. Így nekik szinte bármit szabad. Ez már nem túl fair.

2011. jún. 28. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Én nem utálom a zsidókat. Nagyjából leszarom, hogyha valaki zsidó.
2011. jún. 28. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Ott a probléma amikor elneveztek minket gójoknak.

http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE&feature=player_em..

Amúgy pedig köszönd a Zsidóknak, hogy 3 éven belül nem lesz fedél Magyarország 2/3-nak a feje fölött.

2011. jún. 28. 22:55
 8/16 anonim válasza:
Hátt tod a zsidókat azé utálja pl fél Borsod megye mert mindent Magyarországon ők irányítnak és ha jól megnézed tényleg mert csak megnézed Orán bácsit az a rtek is egy nagy vagyis 160-nal nem dicsekednék férfiként na mind1 egy nagy zsidó! Szal érted kereszténynek indultunk és nézd Magyarország 65% zsidó. :@
2011. jún. 30. 08:47
 9/16 Tactical ***** válasza:

Az én véleményem szerint aki a zsidókat az egy részben önmagát és embertársait is utálja, hiszen a zsidók az emberek hülyeségeiből gazdagodnak meg, s eközben országokat és társadalmakat tesznek tönkre(Hitler részben a hatalomvágyuk miatt kezdte el irtani őket), és mi még segítjük is őket.

A 2.válaszoló azt javasolta, hogy tanuljunk tőlük. Én ehhez annyit hozzá tennék hogy: tanuljunk tőlük, de ne legyünk olyanok, mint ők!

2011. jún. 30. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A zsidó az egy vallás. Te engem ne zsidózzál le légyszíves. Én bármiben jobban hiszek, mint abban. Szóval ez egy elég ambivalens megfogalmazás volt. Amivel egyáltalán nem értek egyet és sértő is.
2011. jún. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!