Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért utálja a zsidókat?

Figyelt kérdés
Még megértem hogyha a cigányokat gyűlöli valaki, azok lopnak meg minden, de a zsidók nem csinálnak semmi ilyesmit!
2011. jún. 28. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A 'zsidó' az nem vallás. Az a judaizmus.

Valaki írta itt - egyéb hülyeségekkel együtt -, hogy Hitler kezdte... Jóval Hitler előtt is utálta már ezeket mindenféle nép akik kapcsolatba kerültek velük. Nem véletlenül.

2011. jún. 30. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok zsidó, de semmi bajom velük. Utálom, ha valaki a másikat szidja neme/vallása/nemzetisége/faja miatt. Undorító. Az, hogy a zsidók jól csinálják azt, amit csinálnak... nos, mi is csinálhatnánk ilyen jól. Kevés dolog tart minket vissza. Mégse csináljuk, inkább őket szidjuk.
2011. júl. 1. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit csinálnak jól? Ennyi erővel akkor akár gyilkolhatsz is, csak JÓL csináld?
2011. júl. 1. 11:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem azért utálhatják emberek a zsidókat mert irígykednek rájuk. A zsidók mindenben sikert aratnak, az övék mindenféle nagyvállalat. Személy szerint én a zsidókat úgy nézem hogy nincs miért szeressem nincs miért utáljam. Semmi bajom velük. Még csak annyi hogy szerintem ügyik hogy mindenben sikert aratnak. :)
2011. júl. 2. 08:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Én vegyesen: Adam Sandler zsidó: De a kedvenc színészem, és nem hiszem hogy lopna stb.

Ottvan a politika: Ki játszák a Gyárainkat, eladják az országot..

És nehogy azt hidd hogy a pártok jelentenek valamit...szabadkömüves gesziládák...

2011. júl. 21. 23:56
 16/16 anonim válasza:
Persze már simogatom is azt az ügyes zsidót aki lenyúlja az országomat!!!Meg a k.......!
2013. ápr. 21. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!