Volt már olyan veled, hogy hangosan zokogtál, mert már nem tudtad visszafogni magad?
Sziasztok. Aki a táborról írt: Táborban már engem is akasztottak ki, de nem sírtam, csak nagyon mérges voltam. Sajnálom:(
Utolsónak pedig: Honnan tudom vakon?! Onnan, hogy közlik velem, hogy Ki/mi, hgoyan néz ki!!! Azért, mert valki vak, attól még szerez információkat és értékeli is azokat. Elegem van, hoy állandóan kétsébe vonják az álllapotomat! Miért kell azt gondolni a vakokról, hgoy teljesen beszűkült a vilááguk és nem tudják, hjgoy mi van körülöttük.... Szóval, hogy megértsd, mégegyszer: Elmondták, hogy hogyan néz ki és aranyosnak találom! Jó lenne, ha kérdeznél, mielőtt megjegyzést teszel!
Kedves Kérdező!
Régebben találkoztam egy ilyen kérdéssel ugyanez volt a sztori gondolom te írtad,hogy a barátod mindenben melletted áll.Nagyon sajnállak,és nem volt szép dolog a barátodtól,hogy 'megalázott'.Nekem is volt már olyan ,hogy kitört belőllem a sírás.
Sok kitartást kívánok neked!
23/L
23/L vagyok.Beszéljétek meg a dolgokat Gyuszival,Anyukáddal.És nagyonnagyra becsülöm a kitartásod!
Csak így tovább!
23/L
Ismét én vagyok.Nagyon sajnállak,esetleg személyesen is találkozhatnánk.Írj nekem e-mailt szívesen beszélnék veled.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!