Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan veled, hogy...

Volt már olyan veled, hogy hangosan zokogtál, mert már nem tudtad visszafogni magad?

Figyelt kérdés
Velem ma történt a suliban. Szakított velem a barátom és egyszerűen kitört belőlem:( Tiszta gáznak éreztem... Tényleg gáz? Nem hiszti volt, hanem igazi sírás, mert nagyon fáj, hogy szakított velem 18/l
2010. febr. 2. 15:19
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Szia. De jó neked....:)
2010. febr. 12. 22:37
 32/40 anonim válasza:
Rengetegszer volt már!A legdurvább egy táborban volt,mikor már 1 hete idegesített mindenki sikerült kiakadnom azon,hogy a szüleim válófélben voltak!:((Mindenki próbált vigasztalni,még a szekrénybe is elrejtettek,hogy ne kelljen beszélnem a tanárokkal erről!:)
2010. febr. 12. 22:39
 33/40 anonim ***** válasza:
Igen történt..
2010. febr. 13. 00:38
 34/40 anonim ***** válasza:
megnéztem a blogod.. hát ahoz képest írod h de édi meg ilyenek...vakon honnan tudnád
2010. febr. 13. 01:58
 35/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Aki a táborról írt: Táborban már engem is akasztottak ki, de nem sírtam, csak nagyon mérges voltam. Sajnálom:(

Utolsónak pedig: Honnan tudom vakon?! Onnan, hogy közlik velem, hogy Ki/mi, hgoyan néz ki!!! Azért, mert valki vak, attól még szerez információkat és értékeli is azokat. Elegem van, hoy állandóan kétsébe vonják az álllapotomat! Miért kell azt gondolni a vakokról, hgoy teljesen beszűkült a vilááguk és nem tudják, hjgoy mi van körülöttük.... Szóval, hogy megértsd, mégegyszer: Elmondták, hogy hogyan néz ki és aranyosnak találom! Jó lenne, ha kérdeznél, mielőtt megjegyzést teszel!

2010. febr. 13. 10:01
 36/40 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Régebben találkoztam egy ilyen kérdéssel ugyanez volt a sztori gondolom te írtad,hogy a barátod mindenben melletted áll.Nagyon sajnállak,és nem volt szép dolog a barátodtól,hogy 'megalázott'.Nekem is volt már olyan ,hogy kitört belőllem a sírás.

Sok kitartást kívánok neked!

23/L

2010. febr. 13. 10:13
 37/40 A kérdező kommentje:
Szia kedves 23l. Igen, én írtam azt a kérdést is. Tényleg nem volt szép tőle, mert nem vártam volan, de azóta megbeszéltük a dolgokat és egyelőre rendben van minden. Sajnos még bennem van, hogy úgy viselkedett velem, de azért szeretem. Köszönöm a normális választ! Az előtted szóló nagyon felidegesített.... Köszönöm, igyekszem kitartó lenni.
2010. febr. 13. 10:18
 38/40 anonim ***** válasza:

23/L vagyok.Beszéljétek meg a dolgokat Gyuszival,Anyukáddal.És nagyonnagyra becsülöm a kitartásod!

Csak így tovább!

23/L

2010. febr. 13. 10:26
 39/40 A kérdező kommentje:
Szia 23l. Gyuszival már megbeszéltük a dolgokat, bocsánatot is kért, anyukám viszont nem akar megenyhülni. Köszi!
2010. febr. 13. 10:29
 40/40 anonim ***** válasza:

Ismét én vagyok.Nagyon sajnállak,esetleg személyesen is találkozhatnánk.Írj nekem e-mailt szívesen beszélnék veled.

23/L

2010. febr. 13. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!