Rászoktam arra hogy királyi többesben beszélek magamról, néha még hangosan is, ez beteges?
Figyelt kérdés
Sokat beszélek magamba, úgy mond magammal beszélem meg a legfontosabb dolgokat. És ez kb oda vezetett hogy ha pl csinálok valamit akkor nem azt mondom hogy csinálom hanem csináljuk, meg hasonló szituációk. Néha még hangosan mások előtt is. Skizo lennék vagy mi?2011. szept. 11. 09:34
1/2 anonim válasza:
Semmi gond, ez csak megszokás kérdése.
Az a legviccesebb hogy MINDENKI BESZÉL MAGÁBAN - azaz a gondolataiban, csukott szájjal, belső párbeszédnek nevezik pszichológiában - de aki ki is mondja és hangosan beszél "magában" azt hülyének nézik....
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, sőt, amikor én kapok valamit, akkor többes számba köszönöm meg:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!