Egy hülye üvegezés miatt rászoktam, mit tegyek?
Sziiasztok.
13 éves vagyok. üvegeztünk a haverokkal, és az egyik barom azt mondta, hogy szívjak el 3 szál cigit. már semmilyen ruha nem volt rajtam, csak takaróval takartam magam, ezért kénytelen voltam az egyik 17 éves csajtól kérni cigit:(
köhécselve elszívtam. Aztán megint engem pörgettek, és mindenki ezt a feladatot adta, egy dobozt elszívtam 1,5 óra alatt :(((
Az egyik nap ültem a tv előtt, és egyik pillanatról a másikra úgy megkívántam a cigit, hogy nagy szenvedés után csentem egyet tesómtól :S
Ez ment 2 hétig. Minden nap 2-3 szál.
Mostmár haladok, 2 napja nem szívtam 1et se.
Hogy szokjak le?? Senki nem tudja , h cigizek, anyum se...
PLS SEGÍTSETEK
Többet nem gyújtasz rá!
Ennyi!! Nem kell ezen agyalni,inkább foglald el magad valamivel.
(De ez a sztori egy kicsit nekem is sántít...)
Keress más pótcselekvést, kondi bicaj futás úszás bármi jó.
Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.
Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.
Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni.
[link] videót is nézd meg
[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.
Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.
Remélem tudtam segíteni.
20! eve dohanyzom, de ha masfel ora alatt kellene elszivnom egy doboz cigit min. a rohammento vinne el..
kamu az egesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!