Mert van ez? Raszoktam?
Figyelt kérdés
Egy nap kiprobaltam az egyik haverommal a cigit...masnap elszivtam egyet..deh meg harmadnap ish szivtam volna csak nem volt s a haverom se volt ithon..meg sokszor erzem hogy elszivnek egyet...raszoktam?...vagy csak azeh szivom hogy o lassa...vagy nagynak erzem magam vagy nem tudom...2010. ápr. 24. 09:09
1/2 anonim válasza:
Dehogy szoktál rá! Menőnek érzed, ennyi. Pedig nem az... ha eszed van, most nagyod abba. Ha nem, akkor pár évig lehet, hogy menőnek érzed magad, de utána kétségbeesetten próbálsz leszokni és majd nem megy. Tapasztalatból mondom :(
2/2 anonim válasza:
Ennyi idő után még nem alakul ki fizikai függőség,csak azt hiszed,hogy menőbb leszel,pedig nem leszel az!! Én is így kezdtem a dohyányzást. 6 éve próbálok leszokni sikertelenül,vigyázz,nehogy te is így járj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!