Miért kívánom már megint a füves cigit, ha már megint nem esett jól? Rászoktam?
így van 16:00nak van igaza.
csak mentális addikciót vált ki a fű, abból is a gyengébbiket.....
Nem lehet a fűre a klasszikus értelemben véve rászokni. Kivéve, ha már tényleg nagyon durván, napi szinten tolod.
Enyhe kattogás lehet, tehát a gondolat, hogy "de elszívnék egy dzsót", de ne parázz, elmúlik. Testi tüneted nincs. Ez kb olyan, mintha megkóstoltál volna egy finom csokit és az járna a fejedben, hogy de szívesen ennél még belőle. Ki lehet verni a fejedből. Én amúgy azt javaslom, hogy ha úgymond kívánod a füvet, akkor semmiképp ne szívj egész addig, amíg ez el nem múlik. Ha az igényedet elégíted ki vele, hamar hozzászokhatsz a rituáléhoz, ami akár nepi szintű fogyasztáshoz is vezethet. Annak meg semmi értelme és élvezeti értéke nincs.
szerintem nem szoktál rá. de hogyha dohánnyal tekeritek és amúgy nem dohányzol akkor arra simán.
én 5 évig füveztem, volt hogy naponta. egyik napról a másikra abbahagytam. nem hiányzott egyszer se.
A fű nem addiktív drog.
Csak beképzeled...
Azért, mert rá lehet szokni. :)
Mondom ezt én, mint alkalmi fogyasztó.
Pszichikai függőséget okoz. (ahogy azt okoznak a videó és szerencsejátékok és még 1000+1 dolog)
Fizikai addikciót NEM. (mint pl. az alkohol, a nikotin, a heroin és még jópár egyéb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!