Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért kívánom már megint a...

Miért kívánom már megint a füves cigit, ha már megint nem esett jól? Rászoktam?

Figyelt kérdés
Lehetséges lenne 2 alkalom után?
2011. ápr. 22. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Bizony, bizony, így kezdődik a függőség.. Állj meg!
2011. ápr. 22. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy az előző válaszoló semmit se tud a fűről..fizikai függőség nem alakulhat ki a fűtől..Mentális meg mindentől ami örömet okoz de ha vársz egy pár napot alábbhagy ez a füvezhetnék
2011. ápr. 22. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

így van 16:00nak van igaza.

csak mentális addikciót vált ki a fű, abból is a gyengébbiket.....

2011. ápr. 22. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet a fűre a klasszikus értelemben véve rászokni. Kivéve, ha már tényleg nagyon durván, napi szinten tolod.

Enyhe kattogás lehet, tehát a gondolat, hogy "de elszívnék egy dzsót", de ne parázz, elmúlik. Testi tüneted nincs. Ez kb olyan, mintha megkóstoltál volna egy finom csokit és az járna a fejedben, hogy de szívesen ennél még belőle. Ki lehet verni a fejedből. Én amúgy azt javaslom, hogy ha úgymond kívánod a füvet, akkor semmiképp ne szívj egész addig, amíg ez el nem múlik. Ha az igényedet elégíted ki vele, hamar hozzászokhatsz a rituáléhoz, ami akár nepi szintű fogyasztáshoz is vezethet. Annak meg semmi értelme és élvezeti értéke nincs.

2011. ápr. 22. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem szoktál rá. de hogyha dohánnyal tekeritek és amúgy nem dohányzol akkor arra simán.

én 5 évig füveztem, volt hogy naponta. egyik napról a másikra abbahagytam. nem hiányzott egyszer se.

2011. ápr. 22. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:

A fű nem addiktív drog.

Csak beképzeled...

2011. ápr. 23. 08:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha a fűre nem lehet rászokni, akkor miért van úgy 1-2 ismerősöm, hogy lesz_opna egy medvét is egy spangliért?
2011. ápr. 24. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert rá lehet szokni. :)

Mondom ezt én, mint alkalmi fogyasztó.

2011. ápr. 24. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
ez ugyanolyan mint az hogy "Miért kívánom a pizzát ha nem is vagyok éhes?" A válasz az hogy rászoktál vagy az hogy azért mert jólesett?
2011. ápr. 24. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Pszichikai függőséget okoz. (ahogy azt okoznak a videó és szerencsejátékok és még 1000+1 dolog)

Fizikai addikciót NEM. (mint pl. az alkohol, a nikotin, a heroin és még jópár egyéb)

2011. ápr. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!